Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες ξεφτιλίζουν τους εγχώριους δοσίλογους των γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων...!!!


Η σκιά των δυνάμεων κατοχής έχει πέσει βαριά στην νοτιοανατολική Μεσόγειο. Οι γερμανοί έχοντας καθυποτάξει πλήρως τους πολιτικάντηδες κυβερνώντες και την αντιπολίτευση αξιωματική και μη... 


που λίγες μέρες πριν πήγε σε ΗΠΑ και Γερμανία για να δώσει τα διαπιστευτήρια του και να γίνει «αποδεκτός» από τους δανειστές μας. «Οι δανειστές έχουν πάντα καλύτερη μνήμη από τους οφειλέτες » έγραφε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και επιβεβαιώνεται σήμερα. Έχοντας βάλει το νερό στο αυλάκι στην χώρα μας αποφάσισαν να στρέψουν τα πυρά τους στην Κύπρο μας .

Εν μια νυκτί η ψυχοπαθής συντρόφισσα του Βερολίνου έδωσε εντολή να κουρευτούν οι λογαριασμοί των κυπρίων με την πρόφαση ότι δε έφταναν τα λεφτά του μηχανισμού στήριξης για να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες. Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν έξω από υποκαταστήματα κυπριακών τραπεζών στην Μεγαλόνησο ενώ στο eurogroup διαδραματιζόταν ένα θρίλερ. Το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων έφτασε στο κυπριακό κοινοβούλιο όπου και καταψηφίστηκε από σύσσωμο το βουλευτικό σώμα και είδαμε εικόνες με απλό κόσμο και βουλευτές να αγκαλιάζονται έξω από την κυπριακή βουλή. Η Ελλαδική πολιτική ηγεσία για άλλη μια φορά πιστή στο αντεθνικό της έργο τήρησε σιγή ιχθύος και σε μερικές περιπτώσεις τράβηξε το αυτί η ακόμα και υπονόμευσε το βροντερό ΟΧΙ των κυπρίων. Καμία συγκέντρωση αλληλεγγύης δεν είδαμε από τους καπηλευτές των εθνικών και κοινωνικών αγώνων του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ αλλά και όλης σχεδόν την πολιτικής σκηνής. Λέμε σχεδόν γιατί μέσα σε αυτή την σιγή μια φωνή διαπέρασε σαν ρεύμα τον αέρα και έφτασε στην καρδιά της ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ. Ήταν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες και τις σημαίες στα χέρια. Οι εθνικιστές (φίλοι και μέλη) της Χρυσής Αυγής πλαισίωσαν το κάλεσμα της έξω από την σύγχρονη ‘’κομανταντούρ’’ ήταν εκεί για να φωνάξουν αυτό που οι λοιποί δοσίλογοι – γερμανοτσολιάδες της βουλής αποκήρυξαν.

‘’ Κάτω τα χέρια από την Κύπρο - Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "ΟΧΙ στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας" και "Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο’’ και όλη η Αθήνα δονήθηκε από τις φωνές του ανθού της πατρίδας μας από τους πιστούς στις ιδέες και στα εθνικά ιδεώδη. Από αυτούς που δε λυγίζουν και δεν διαπραγματεύονται με τους απεσταλμένους των διεθνών τοκογλύφων. Έπεσε με αυτό τον τρόπο λοιπόν ένα από τα τελευταία προπαγανδιστικά δημιουργήματα των νενέκων της αριστεράς ότι η Χρυσή Αυγή δεν διαμαρτυρόταν ενάντια στους Γερμανούς λόγω γερμανοφιλίας, σε αντίθεση με το ΚΚΕ που αρνείται να αποκηρύξει τα εγκλήματα του πατερούλη Στάλιν. Ας δούμε λοιπόν τώρα όλους αυτούς τους γερμανοπροσκυνημένους τι θα πουν γνωρίζοντας, μέρες που είναι, την εντολή του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη « φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και βλέπουν το τέλος τους να έρχεται και την νέα Χρυσή Αυγή του ελληνισμού να ανατέλλει.

Μαύρος Καβαλάρης

ELNEWS - HELLENIC PRIDE

-->


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]