Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γάλλος Υπ. Οικονομικών προς Συριζαίους: Τέρμα η ντόλτσε βίτα - Δεσμεύσεις τώρα!

| No comment


Μπορεί ο Βαρουφάκης να βγαίνει στυλιστικά «άνετος» ενώπιον των ξένων ηγετών, όμως όπως έχει γίνει αντιληπτό απ’ όλους, έχει σημάνει άτακτη υποχώρηση συνειδητοποιώντας ότι θα ακολουθήσει την προσυμφωνημένη μνημονιακή πολιτική της νουδούλας. Μάλιστα έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν πρόκειται να ανεχθούν ούτε την επικοινωνιακή πολιτική της διγλωσσίας, απαιτώντας γη και ύδωρ σε όλα τα επίπεδα.



Και αν δεν το είχε καταλάβει, θα πρέπει να του έγινε αντιληπτό μετά την  συνάντηση με τον γάλλο ομόλογό του, στην οποία θυμίζουμε είχε παρακαλέσει για έλεος με επιχείρημα τον ερχομό της Χρυσής Αυγής στην εξουσία.
Αμέσως μετά την κοινή συνέντευξη τύπου των δύο  υπουργών ο γάλλος άνοιξε τα «χαρτιά» του, δείχνοντας ότι οι εξυπνάδες χωρίς αντίκρισμα, τύπου Βαρουφάκη, δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές. Συγκεκριμένα τόνισε ότι:
«Για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε παρανόηση. Δεν έχει νόημα να κάνεις τη μια χώρα της ευρωζώνης να τα βάζει με την άλλη, και ιδιαίτερα όχι την Γαλλία και τη Γερμανία, διότι μια λύση που θα βοηθά την Ελλάδα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η χώρα τηρεί της δεσμεύσεις της, θα πρέπει να περάσει μέσα από μια συμφωνία μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας. Ποτέ δεν είχα στενότερες επαφές με τον Βόλφανγκ Σόιμπλε. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να εξηγήσουμε με φιλικό τρόπο και που οι ελληνικές αρχές να μπορέσουν να καταλάβουν»
Κοινώς, αυτό που είπε ο Σαπέν είναι ότι η επιχείρηση προσεταιρισμού της Γαλλίας σε δημιουργία αντι-γερμανικού μετώπου δεν πρόκειται να ευδοκιμήσει, γιατί πολύ απλά οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα, τα οποία δεν δύναται να διασπάσει η μπαρουφολογία. Και συνέχισε, λέγοντας:
«Η Ελλάδα δεν θα κάνει free ride, δηλαδή τσάμπα βόλτα. Η Αθήνα λέει πως δεν θέλει παράταση του προγράμματος διάσωσης, το οποίο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, και έχει ζητήσει να της δοθεί ένας μήνας προκειμένου να παρουσιάσει προτάσεις και επιπλέον χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία»
Κοινώς, στα τέλη του μηνός τελειώνουν τα πυροτεχνήματα και η κυβέρνηση θα θέσει μόνη της το νέο μνημόνιο. Πάνω στην βάση του νέου μνημονίου, οι «εταίροι» θα κάνουν τις όποιες διορθώσεις και θα επέλθει συμφωνία σε ένα νέο μνημόνιο, με διαφορετικό όνομα, για να μην γίνουν ρεζίλι οι τσιπροκαμμένοι. Έτσι από τώρα ο Σαπέν κάλεσε για τέλος της «ντόλτσε βίτα» και των τσάμπα ταξιδιών που δεν πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα.
Μόνο μία Εθνική Ηγεσία απαρτιζόμενη από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι προτίθενται να κάνουν θυσίες για τις Ιδέες τους και την Πατρίδα μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και να διώξει τους ξένους κατακτητές που λυμαίνονται την Πατρίδα μας. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να απελευθερώσει το Έθνος, γι’ αυτό και την πολεμούν λυσσαλέα οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]