Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Βενιζέλος Τέλος: Η εκθρόνιση, η ταπείνωση και η επερχόμενη ποινική δίωξη!

| No comment


Η εκ νέου θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του για λίγο καιρό ακόμη αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλου σηματοδότησε την παραδοχή του, ότι οριστικά φεύγει από την αρχηγία του (από) κόμματός του. Καταλαβαίνοντας ότι οποιαδήποτε περίπτωση επανεκλογής του είναι εκ των προτέρων καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία, ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στο επόμενο συνέδριο του απομειναριού αυτού θα γίνει η αλλαγή ηγεσίας. Όπως και να έχει, όμως, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για το κομματικό αυτό καρκίνωμα, το οποίο είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με τη Ν.Δ κατέστρεψε τη Χώρα.



Αμφιβάλλουμε καν αν θα μπορέσει να συμμετάσχει αυτοτελώς στις επόμενες εκλογές, καθώς οι φυσικοί νόμοι της φθοράς είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν νωρίτερα το πολιτικό αυτό ανοσιούργημα στην οριστική διάλυση και αποσύνθεση. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι όλα πρέπει να κυλήσουν «ήρεμα και ωραία» για το πολιτικό και ηθικό αυτό παχύδερμο, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της σημερινής τραγικής κατάστασης που βιώνει η Χώρα. Η λίστα Λαγκάρντ, το σκάνδαλο υποβρυχίων, ο αντισυνταγματικός νόμος της επιβολής του χαρατσίου, η χυδαία επίδειξη της πολυτελούς και θωρακισμένης BMW αξίας 750.000 ευρώ, αποτελούν ορισμένα  μόνο από τα δυσώδη και διαπλεκόμενα «κατορθώματα» του πολιτικού αυτού απατεώνα.
Ο βασικός ενορχηστρωτής της νοηματικής και λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου», ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του Σαμαρά στην επιχείρηση κατεδάφισης της Ελλάδας, ο χυδαίος υβριστής της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας, ο θρασύδειλος φωνακλάς εναντίον συνταξιούχων που είχαν το «θράσος» να τους στριμώξουν άγρια σε τηλεοπτική εκπομπή, το λαομίσητο αυτό υποκείμενο, δεν μπορεί «έτσι απλά» να περάσει στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.
Οφείλει να λογοδοτήσει για τις ποταπές ενέργειές του εναντίον της Πατρίδας και του Λαού, για όσο διάστημα χειριζόταν αλαζονικά την εξουσία ως σεσημασμένος εντολοδόχος των διεθνών τοκογλύφων. Ακόμα και αν μέσα στα πλαίσια της νοσηρής πολιτικής ορθότητας και της αλληλεγγύης μεταξύ των απατεώνων του «συνταγματικού τόξου» επιλέξουν κάποιοι να περάσουν την περίπτωσή του στη λήθη, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα αφήσει σε καμιά περίπτωση να ξεχαστούν τα όσα έπραξε σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον εγγυητή για τη μη κάλυψη των εγκλημάτων του υπερφίαλου αυτού πολιτικάντη.
Γιώργος Μάστορας

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]