Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΣΟΡΟΣ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ! !

| No comment



Μόλις μια εβδομάδα μετά την  Κυριακή των εκλογών γ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκίνησε με μια σειρά δηλώσεων  που προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα καθώς η διαδικασία από τους λογούς στα έργα απέχει πολύ  . Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός  οικονομικών Γιάνης ,με ένα νι , Βαρουφάκης όπου στην συνέντευξη τύπου με τον  υπουργό εξωτερικών της Ολλανδίας Γερούν Ντάισελμπλουμ. Εκεί  προσπάθησε να ‘’πουλήσει’’ τσαμπουκά λέγοντας ότι δεν συνεργάζεται με την τρόικα πράγμα που ,σαν καλός υποτακτικός, αναθεώρησε λέγοντας ότι θα συνεργαστεί τελικά  απλά προτίμα άλλο αφεντικό.




Όμως ποιος  πραγματικά είναι ο νέος ‘’τσάρος’’ της ελληνικής οικονομίας που δήλωσε ξεκάθαρα ότι θεώρει μόνο το ΔΝΤ εταίρο δηλαδή τις ΗΠΑ.  Οι ΗΠΑ είναι αλήθεια ότι πέρα από μια δήλωση περί συμμόρφωσης με την ΕΕ και την τρόικα έχουν δείξει  πολύ μεγάλη στήριξη στην νέα κυβέρνηση  σε σημείο που οι ευρωπαίοι ‘’εταίροι’’  πλέον  σκέπτονται πριν κάνουν κάποια κίνηση. Εδώ όμως γεννάτε ένα εύλογο ερώτημα. ΓΙΑΤΙ ; ;  Γιατί όλη αυτή η ξαφνική συμπαράσταση των αμερικανών στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάννη Βαρουφάκη ;; Η απάντηση έρχεται σαν γκιλοτίνα και κόβει την όρεξη όσων σκεφτήκαν ότι ίσως αλλάξει κάτι . . .

Ο πολύς Βαρυφάκης είναι παλιά καραβάνα στο σάπιο αυτό σύστημα και με διασυνδέσεις που κάνουν όσους γνωρίζουν να ανατριχιάσουν. Βαθύτατα Μαρξιστής σύμφωνα με τα λεγόμενα του τάσσεται υπέρ ενός δημοκρατικού, φιλελεύθερου σοσιαλισμού ως το ιδανικό μέλλον  για το οποίο θα πάλευε. Σύμβουλος του ολετήρα τους έθνους Γιώργου Παπανδρέου Μινείκο ,αγαπημένο παιδί όλης της οικογένειας Παπανδρέου και σύνεδρος στο Institut for New Economic Thinking (ΙΝΕΤ) του οποίου βασικός χρηματοδότης είναι ο γνωστός ανθέλληνας Τζόρτζ Σόρος . Όπως δήλωσε λοιπόν ο ίδιος ‘’ Ο Soros, από τότε που ξέσπασε η Κρίση, το 2008, καταθέτει συνεχώς προτάσεις επίλυσής της οι οποίες, αν γίνουν αποδεκτές, θα βοηθήσουν την χώρα μας (και βέβαια όλη την Ευρώπη) και θα μειώσουν τα κέρδη του!’’ Είναι προφανής η ‘’αγάπη’’  του μεγαλοτραπεζίτη για την Ελλάδα τόσο πολύ που θα έχανε ακόμα και τα λεφτά του για να το πετύχει ενώ ο ίδιος ο τσαρ-λατάν-ος της ελληνικής οικονομίας θεωρεί καταστροφή την επιστροφή μας στο εθνικό μας νόμισμα. Άλλωστε το δήλωσε με περίσσια δουλικότητα στο BBC το βράδυ αμέσως μετά τις ‘’μαγκιές’’ στον Νταισεμπλουμ δείχνοντας το μέγεθος του πολιτικού απατεώνα που ακούει στο όνομα Βαρουφάκης. Προφανώς ο Γιάνης  έχει ένα επιλεκτικό κενό μνήμης όταν αναφέρεται στον Σόρος που έπαιζε στοίχημα την χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά ξεχνά και την δήλωση του ότι ποτέ δε θα είναι υποψήφιος για κάποιο αξίωμα και επειδή δεν ζητά την ψήφο του λαού δεν θα πει σε κανέναν τι να ψηφίσει .

Αιδώς αργείοι . Δεν λέτε απλά ψέματα , δεν κάνετε απλά πολιτικές κυβιστήσεις θέλετε να παρουσιάσετε τους διεθνείς τοκογλύφους ως φιλεύσπλαχνους σαμαρείτες ενώ το μόνο που θέλετε σαν νέο πασόκοι που είστε είναι όχι βέβαια ένα μνημόνιο αλλά ένα ‘’συμβόλαιο’’ που θα υποθηκεύει για τα επόμενα χρόνια την Ελλάδα όπως έκανε και ο προπάτορας σας Ανδρέας Παπανδρέου. Δε σας κακίζουμε γι’ αυτό άλλωστε είναι γνωστό το σχέδιο σας όπως και η βέβαιη αποτυχία του. Όμως σύντροφοι ακόμα δε μάθατε ότι  σοσιαλισμός εντός της λυκοσυμμαχίας του ευρώ δεν υφίσταται και ο διεθνισμός που πιθανόν να ονειρεύεστε έχει πεθάνει έναν και πλέον αιώνα  ; ; Προφανώς όχι και αυτό είναι καλό γιατί στήνεται το γήπεδο μέσα στο οποίο θα ηττηθείτε . Για να μην λέτε όμως ότι  όλα αυτά που λέμε περί τραπεζιτών και μαρξιστών τα βγάζουμε από το κεφάλι μας σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα ενός πολύ γνωστού αντιφασίστα  που πιθανόν θα λύσει όλες τις απορίες.

''Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει έναν μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτό ίσως φαίνεται περίεργο. Τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; Ω! ω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ ζητά ένα ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται, πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται, εκεί το παρασιτικό Εβραϊκό Έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στο μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξη του."

Πολεμική κατά των Εβραίων

Μιχαήλ Μπακούνιν

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]