Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ !!!

| No comment
Μια ανατριχιαστική είδηση που έρχεται από την Θεσσαλονίκη δείχνει, για μια ακόμη φορά, ότι ακόμα και οι ανώμαλοι παιδεραστές έχουν καλύτερη μεταχείριση από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακριβώς επειδή δεν είναι Χρυσαυγίτες.
Ελεύθερος, λοιπόν, με περιοριστικούς όρους, με την σύμφωνη γνώμη (!) ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ένας 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη για σεξουαλική κακοποίηση 10χρονου, την οποία μάλιστα και κατέγραψε! Παρά την απίστευτη αισχρότητα της πράξης του κρίθηκε ότι δεν είναι επικίνδυνος (!), με μόνη του υποχρέωση να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του! Για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της αποτρόπαιας  πράξης του, αρκεί να πούμε ότι στο βίντεο που κατέγραψε απεικονίζονται δύο αδερφάκια, το ένα 10 ετών και το άλλο μόλις 4!

 

Και όμως το ανεκδιήγητο άτομο, για το οποίο κάθε χαρακτηρισμός δεν είναι δυνατόν να περιγράψει το αποτρόπαιο του χαρακτήρα του, θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν είναι Χρυσαυγίτης, για να κριθεί επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών και τη δημόσια τάξη.
Αν όλα αυτά λέγονται Δικαιοσύνη τότε πραγματικά οι λέξεις έχουν χάσει κάθε έννοια και περιεχόμενο.
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]