Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ...

| No comment



O Βαρουφάκης προσέλαβε σύμβουλο χρέους την εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD ...Μόλις προχθές στην τελετή παράδοσης - παραλαβής του ΥΠΟΙΚ έλεγε ότι θα διώξει όλους τους συμβούλους για να πληρώσει τις καθαρίστριες και θα δουλέψει με τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου. Τρομερή συνέπεια λόγων και πράξεων.




Ποιοι άλλοι πρώην "προδότες" και "δωσίλογοι" πρωθυπουργοί (κατά τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ), την είχαν ως ...ΣΥΜΒΟΥΛΟ είπαμε;

Αν οι Γερμανοί είναι μέσα στα πράγματα και οι Αμερικανοί προσπαθούν να μπουν, δεν συμβαίνει το ίδιο με την Lazard, την επενδυτική τράπεζα που βρέθηκε στην Ελλάδα, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει. Άλλωστε ειδικεύεται σε αναδιαρθρώσεις χρέους και αποτελεί ήδη τον σύμβουλο της κυβέρνησης στα δημοσιονομικά έπειτα από συμφωνία, στην οποία τον καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε ο τότε πρωθυπουργικός σύμβουλος Χάρης Παμπούκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι η τράπεζα αυτή έχει παρουσία (μαζί με το ΔΝΤ) σε όλες τις χώρες που αντιμετώπισαν δημοσιονομικό πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, ενώ στους πελάτες της περιλαμβάνονται, εκτός από κράτη και επιχειρήσεις, οι μεγαλύτερες βιομηχανίες όπλων του δυτικού κόσμου...

Την περασμένη άνοιξη, χωρίς να έχει προηγηθεί ανακοίνωση, η τράπεζα των αδελφών Lazard του Παρισιού (Lazard Brothers Bank, που ανήκει στους απογόνους της οικογένειας Rothchild) επιβεβαίωσε ότι κλήθηκε να παράσχει τις υπηρεσίες της στην ελληνική κυβέρνηση.

Μεταξύ των σημαντικότερων πελατών είναι οι κολοσσοί των εξοπλισμών: η Daimler-Chrysler (των Eurofighter), η Lockheed Martin (των F-16) και η Northrop - Grunman (που μεταξύ άλλων παράγει πυραύλους και ραντάρ για F-16), καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας.

Η Lazard άρπαξε τη σκυτάλη της εμπλοκής στα ελληνικά πράγματα το 2008, όταν η On Telecoms την επέλεξε προκειμένου να της βρει στρατηγικό επενδυτή. Σύντομα ήρθαν και οι δουλειές του Δημοσίου. Η Lazard και η Εθνική (NGBI) ανέλαβαν τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης - μέσω αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή - της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Η διαδικασία αυτή, αν και δεν απέδωσε στην πρώτη φάση, είχε τελικά επιτυχή έκβαση.

Ακόμη περιλήφθηκε στην ομάδα συμβούλων της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την πώληση στοιχείων ενεργητικού του πτητικού έργου και της Τεχνικής Βάσης της Ολυμπιακής στη MIG. Λίγους μήνες αργότερα της ανατέθηκαν από το ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και καθήκοντα ανεξάρτητου εκτιμητή για τις προτάσεις της Thyssen Krupp για τον μελλοντικό βασικό μέτοχο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.
Μιλάμε ο Σύριζα πολύ συστημικό κόμμα... Πιο συστημικός πεθαίνεις...
Θοδωρής Τσέλας

http://xryshaygh.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]