Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !! " Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα" !!

| No comment




Ποιος είναι ο στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση;



Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η κατάληψη της 3ης θέσης , η περαιτέρω διάδοση του προγράμματος του κινήματος και η συσπείρωση των υποστηρικτών της. Κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφος στην πατρίδα και το κλειδί που θα ανοίξει τα κελιά όπου βρίσκονται παράνομα κρατούμενοι ο Αρχηγός και οι βουλευτές μας.

Πως αισθάνεστε σαν βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου να τελείται σε καθεστώς φίμωσης;

Η φίμωση μου όπως και του κ. Αρβανίτη αποτελεί πρωτόγνωρο 'περιοριστικό ' όρο, παραβιάζει τα συνταγματικά μου δικαιώματα αλλά και την υποχρέωσή μου να βρίσκομαι δίπλα στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει. Δεν υπάρχει νομικός, που να μην είναι αντίθετος με αυτόν τον όρο και φυσικά οι απλοί πολίτες, σε όποιον χώρο και αν ανήκουν εξοργίζονται με αυτής την αδικία.

Επειδή η περίπτωση σας είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά και παγκόσμια δεδομένα υπήρξε κάποια αντίδραση από οποιονδήποτε φορέα σε εθνικό η σε διεθνές επίπεδο;

Αντιδράσεις υπάρχουν από τους Έλληνες πολίτες αλλά και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με δικαστικούς καθηγητές πανεπιστημίου, της νομικής και έγκριτους δικηγόρους. Αυτές οι φωνές σκοπίμως αποσιωπώνται. Βεβαίως οι νομικοί μου σύμβουλοι θα προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου η δικαίωση θα είναι βέβαιη.

Τα ΜΜΕ δεν μπορούν πλέον να κρύψουν ότι η Χρυσή Αυγή διεκδικεί με αξιώσεις την τρίτη θέση στις προσεχείς εκλογές. Πιστεύεται ότι αυτή είναι εξασφαλισμένη πλήρως ;

Παρά τις παράνομες διώξεις, τη φίμωση, τη στέρηση οικονομικών πόρων, τον ανηλεή πόλεμο από το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, παρά τη βια και την νοθεία η Χρυσή Αυγή είναι ήδη η τρίτη πολιτική δύναμη μια δύναμη που συνεχώς αυξάνεται, ένα κίνημα που έχει σαφή και ξεκάθαρη λαϊκή εντολή να ξεβρομίσει τη χώρα.

Πιστεύεται ότι ο τρομολαγνικός λόγος της ΝΔ προς τον ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει στην Χρυσή Αυγή;

Τίποτα δεν κοστίζει στη Χρυσή Αυγή, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την δυναμική της. Οι παράνομες διώξεις έστρεψαν μαζικά τον κόσμο σε εμάς.

Έχετε αποκαλύψει ότι δεχτήκατε απόπειρα δωροδοκίας μπορείτε να μας δώσετε κάποιες λεπτομέρειες;

Είναι γνωστό ότι το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς χρησιμοποιεί κάθε μέσο παράνομο ή νομιμοφανές προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές δεν υπέκυψαν και δεν θα υποκύψουν ποτέ σε εκβιασμούς, δωροδοκίες και παρόμοιες ενέργειες. Το αποδείξαμε στην διαδικασία της εκλογής προέδρου της δημοκρατίας με την στάση μας. Εξάλλου τέτοιες υποψηφιότητες αποτελούν κίνδυνο για την δημοκρατία και το πολίτευμα της

Πρόσφατα δικαιωθήκατε στην δικαστική διαμάχη που είχατε με το ‘’Έθνος’’ του Μπόμπολα. Τι σηματοδοτεί αυτή η απόφαση σε σχέση με την δίωξη που υφίσταται ο Λαϊκός Σύνδεσμος;

Έχουμε κατονομάσει κάποιους επίορκους δικαστικούς που εκτελούσαν εντολές ακόμα και από το τηλέφωνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι δικαστές είναι επίορκοι. Αυτό αποδείχθηκε και στην δικαστική μου διαμάχη με τους γνωστούς υβριστές της Χρυσής Αυγής. ( Εφημ. Έθνος - εφημ. των συντακτών κ.τ.λ) Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου πόσο μάλλον οι γνωστοί μεγαλοεργολάβοι -μεγαλοκαναλάρχες. Είναι νόμιμο δικαίωμά μας να καταφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Όπως έχουμε πει θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα.

Με δεδομένο ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης ανήκει στην εκλογική σας περιφέρεια πως κρίνεται το έργο του κ. Μπουτάρη σε αυτήν;

Δεν είναι μόνο οι προκλητικές δηλώσεις και η προκλητική συμπεριφορά του εν λόγω δημάρχου. Θεωρώ ντροπή αυτή την εκπροσώπηση. Η πόλη βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Με τεράστια προβλήματα ανεργίας, καθαριότητας, εγκληματικότητας, παροχών στους δημότες και τεράστιο συγκοινωνιακό θέμα.Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στην πόλη θα επιβεβαιώσει τα όσα λέω. Και υπεύθυνος για αυτήν την κατάσταση είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Είστε τακτικό μέλος σε κάποιες επιτροπές του κοινοβουλίου ( Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων. Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς. Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων, των βουλευτών και των δηλώσεων 
 περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών.) Ποια είναι η αίσθηση που έχετε αποκομίσει από την παρουσία σας σε αυτές; Πείτε μας δυο λόγια.

Η αίσθηση μου από την συμμετοχή μου στις επιτροπές της βουλής είναι ότι η όλη διαδικασία είναι πολλές φορές προσχηματική, πολλοί συμμετέχουν προκειμένου να πάρουν την σχετική αποζημίωση. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάνουν τεράστιο κοινοβουλευτικό αγώνα με την βοήθεια των επιστημονικών συνεργατών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μόνο του ελληνικού λαού. Όσο για την επιτροπή ελέγχου περιουσιακής κατάστασης, θα μπορούσα να σας πω ότι παρά τα αιτήματά μας για έλεγχο συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων η επιτροπή δεν τα ικανοποίησε. Ωστόσο έχουμε στην διάθεσή μας πολλά στοιχεία που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Μαχητής στην βουλή και στην ζωή. Μαχητής και στα ρινγκ. Μετά την πολυετή εμπειρία σας σε αυτά σαν αθλητής αλλά και σαν μέλος σε Δ.Σ διαφόρων ομοσπονδιών πιστεύεται ότι υπάρχει τρόπος περαιτέρω ανάπτυξης στην χώρα μας των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών; Έχει κάποιες προτάσεις ο Λαϊκός Σύνδεσμος σε αυτό το θέμα;

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος χρυσή Αυγή απαρτίζεται κυρίως από ανθρώπους μαχητές. Δεν είμαστε άνθρωποι του καναπέ. Η συνεισφορά μας και η αγάπη μας στον αθλητισμό είναι δεδομένη αν και κατηγορηθήκαμε ακόμα και γι΄αυτό . Υπάρχει πρόγραμμα που αφορά τον τομέα του αθλητισμού με λύσεις και προτάσεις για όλα αυτά τα θέματα.


Είδαμε στο βιογραφικό σας ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο είναι πολύ ψηλά στην προσωπική σας ζωή. Πως αυτός εκφράζεται μέσα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο; 

Όπως όλοι είδατε με τις δράσεις της Χρυσής Αυγής βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη που έχει ανάγκη. Αιμοδοσίες - διανομές τροφίμων - κατασβέσεις πυρκαγιών -νομικές συμβουλές - ιατρική στήριξη και πολλές άλλες ενέργειες. 

Ποιο είναι το μήνυμα του Αντώνη Γρέγου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου; 

Καλώ τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο στις επερχόμενες εκλογές αλλά και μετά από αυτές. Να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στους κλέφτες, στους προδότες και τους ψευτοδημοκράτες. Είναι δέσμευσή μας να ξεβρομίσουμε την χώρα και να ανακτήσουμε τα ιδεώδη του ελληνικού έθνους. Είναι καθήκον και υποχρέωση των Ελλήνων εθνικιστών να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη. Ο αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πληρώνουν ένα βαρύ τίμημα. Ας αναλογιστεί καθένας την ιστορική του ευθύνη και ας πράξει ανάλογα.  

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]