Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ: ΥΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΟΧΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ !!!

| No comment
Με γιουχαίσματα και αποδοκιμασίες "συνόδευσαν" οι πολίτες τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ψηφίσει. Όταν τον αντίκρισαν στο εκλογικό τμήμα όπου πήγαινε να ασκήσει το εκλογικό του δικαιώμα αρκετοί ήταν αυτοί που τον αποδοκίμασαν δείγμα της πολιτικής που εφάρμοσε και της καταιγίδας που έρχεται για το ΠΑΣΟΚ μετά το "χαράτσι" και τόσους άλλους φόρους.
Η μικρότερη δήλωση που έχει γίνει ποτέ από πολιτικό αρχηγό μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, και η μικρότερη δήλωση που έχει κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν η σημερινή του αφού ψήφισε στη Θεσσαλονίκη.

«Εύχομαι σήμερα ο ελληνικός λαός να κάνει επιλογές που θα τον οδηγήσουν σε κάτι καλύτερο». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόταν από στελέχη του κόμματος, ανάμεσα στα οποία και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.


 

Τη στιγμή που προσερχόταν στο 2ο εκλογικό τμήμα, κόσμος, που τον περίμενε έξω από το εκλογικό κέντρο, μόλις τον είδε να καταφθάνει, άρχισε να... τον γιουχάρει άγρια και φωνάζει συνθήματα που είχαν σχέση με το ΔΝΤ, με τον ίδιο να χαμογελάει (από αμηχανία)...
defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]