Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ !!!

| No comment
Βγαίνουν σιγά – σιγά τα διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με το πώς και που ψήφισαν οι διάφοροι ταγοί της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας. Όλοι τους ψήφισαν σε εκλογικά κέντρα «αποστειρωμένα» από Έλληνες πολίτες, για να μην υπάρξουν «ευτράπελα» και φανεί η γιούχα, συνοδεία αστυνομικών και κομματόσκυλων, για την δημιουργία εντυπώσεων.
Στα τμήματα τους περίμεναν πρόθυμοι δημοσιογραφίσκοι για να «τραβήξουν» τις δηλώσεις των ολετήρων της Ελληνικής Πατρίδος.
Την ίδια ώρα οι πραγματικοί εχθροί της κλεπτοκρατίας, θα ψηφίσουν σήμερα στις Φυλακές Κορυδαλλού, χωρίς δημοσιογράφους, κουστωδίες και τυμπανοκρουσίες. Ο λόγος είναι η πολιτική σκευωρία που εξύφανε το σύστημα, προκειμένου να φιμώσει και να τρομοκρατήσει την φωνή της Αλήθειας. Οι κλέφτες αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή έχει την Βούληση να πραγματοποιήσει την μόνιμη προεκλογική της εξαγγελία «ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ» και προσπάθησε να προλάβει καταστάσεις.

 

Σήμερα ο Ελληνικός Λαός δίνει την πρέπουσα απάντηση τόσο στους σκευωρούς που έκλεισαν στην Φυλακή άνευ στοιχείων τον Αρχηγό της Τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, όσο και στους μπολσεβίκους δήθεν «δημοκράτες» που σιώπησαν ένοχα, καλύπτοντας την κατάλυση του πολιτεύματος. Σήμερα ο Ελληνικός Λαός αναδεικνύει την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και στηρίζει τους παρανόμως διωκόμενους Συναγωνιστές – Βουλευτές που δέχτηκαν την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, μόνο και μόνο επειδή είπαν τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]