Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ «ΒΗΜΑ»!

| No comment
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Μετά από την αμέριστη στήριξη που προσέφερε τα τελευταία χρόνια στις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, ο ολιγάρχης Ψυχάρης ποντάρει στο… κόκκινο!
Έτσι, αφού έβαψε αναλόγως το πρωτοσέλιδο του προεκλογικού του φύλλου, φιλοξενεί τον νέο προστατευόμενό του, για να εξηγήσει στους αναγνώστες του «Το σχέδιο για την επόμενη ημέρα», μιλώντας για την κυβέρνηση που θα σχηματίσει, για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την τρόικα, την φράου Μέρκελ, τις τράπεζες και την… διαπλοκή!!!

Μάλιστα, ο Τσίπρας, παραβλέποντας ότι μιλάει στη φυλλάδα του μεγαλύτερου ολιγάρχη, επιτίθεται υποκριτικά στο «τραπεζικό, πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο» που «έκλεισε τον κύκλο του» και συνδέει αυτό το σύστημα με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και με το σκάνδαλο του Μνημονίου, προαναγγέλλοντας την… πάταξή του!!! Τώρα σε πιστέψαμε!


 

Ταυτοχρόνως, στο κύριο άρθρο του Βήματος, υπό τον τίτλο «Πως το 3% γίνεται 20,30,40″ ο ολιγάρχης Ψυχάρης εξηγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ… «συμφέρει τη χώρα»! Όπου ως «χώρα», ο ολιγάρχης Ψυχάρης εννοεί βεβαίως τα συμφέροντά του… Να τρώει αυτός και οι υπόλοιποι ολιγάρχες τον… αγλέουρα κι εμείς τα… κορόιδα να κοιτάμε!

Μαύρο, λοιπόν, στους –νυν και πρώην- προστατευόμενους του Ψυχάρη και των υπόλοιπων ολιγαρχών του πλούτου! Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την μόνη εθνική επιλογή!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]