Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ! ! Σρόιτερ και Στάη έκοψαν καθηγητή που τόλμησε να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

| No comment


Η εμπάθεια απέναντι στην Χρυσή Αυγής και η παντελής έλλειψη δημοσιογραφικής και δημοκρατικής δεοντολογίας του Σρόιτερ και της Στάη αποκαλύφθηκαν χθες στην προεκλογική εκπομπή του Alpha, όπου οι δυο παρουσιαστές δεν δίστασαν να κόψουν στον αέρα τον καθηγητή συγκριτικής πολιτικής  του Παντείου Πανεπιστημίου, Γεράσιμο Μοσχονά που τόλμησε να πει την άποψη του για την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.



Ο κ. Μοσχονάς, ο οποίος δεν είναι φίλος της Χρυσής Αυγής, επισήμανε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα είναι τρίτο κόμμα και ο Αρχηγός, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς αυτό προστάζει η Δημοκρατία. Εξάλλου, οι υπόδικοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν εις βάρος τους δεν έχουν καμία καταδικαστική απόφαση και εκφράζουν ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού λαού.

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα τους την Έλλη Στάη και τον Αντώνη Σρόιτερ που εντελώς... δημοκρατικά έκοψαν τον κ. Μοσχονά στον αέρα, επειδή τόλμησε να πει το αυτονόητο. Την Κυριακή το βράδυ συστήνουμε στους έγκριτους δημοσιογράφους του Alpha να εξοπλιστούν κατάλληλα με ηρεμιστικά και μπουκάλια ξύδι, γιατί ο χειρότερος εφιάλτης του συστήματος θα γίνει πραγματικότητα!
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]