Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ιράν: Ξεφτίλισε τους Τούρκους στο σπίτι τους ο πρέσβης!!! OI ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!

| No comment



Παρεξηγήθηκαν οι Τούρκοι από τον Ιρανό πρέσβη στην Άγκυρα γιατί τους είπε την αλήθεια που δεν θέλουν να ακούν από κανέναν.


Τουλάχιστον όμως να έχουν την ευπρέπεια και να μην παριστάνουν οι κυβερνητικοί τα… ηθικά στοιχεία, διότι πέραν του διεφθαρμένου οικονομικά «σουλτάνου» Ερντογάν που ελέγχει πια δικτατορικά τη χώρα, την έχει εξελίξει στον μεγαλύτερο χρηματοδότη της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή.
Ο Ιρανός πρέσβης Αλί Ρεζά Μπιγκντελί, σε δηλώσεις του, επιτέθηκε στην τουρκική κυβέρνηση, λέγοντας πως αντί να κατηγορεί το Ιράν ότι ενίσχυσε την τρομοκρατία, επειδή στήριξε το καθεστώς Άσαντ, θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή για την ανθρωπιστική καταστροφή που επιτρέπει να λαμβάνει χώρα στο Κομπάνι.
Την ίδια ώρα ο Ιρανός αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Εμίρ Αμπτουλαχιάν, κατηγόρησε την Τουρκία για «νεοθωμανισμό», ενώ ο Ιρανός αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Χασάν Φιρουζαμπαντί, κατηγόρησε επίσης την Τουρκία για το γεγονός ότι δεν επιτρέπει την ενίσχυση των μαχόμενων στο Κομπάνι Κούρδων.
Σε έξαλλη κατάσταση εβρισκόμενος, ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, απάντησε πως η Τουρκία δεν ζητά την άδεια κανενός για να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Πολύ χαιρόμαστε, διότι αυτή η απύθμενη ηλιθιότητα και η αλαζονεία – υπεροψία τους θα αποδειχθεί θανατηφόρα.

 defence-point.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]