Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ !!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!!

| No comment
Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον επίτροπο για θέματα μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο αναφορικά με το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.
Με την ερώτηση του ο Στρατηγός και με σκληρή γλώσσα εξέθεσε τον Αβραμόπουλο και την μνημονιακή συγκυβέρνηση για την παντελής απουσία έργου από τον ίδιο και την ευθύνη που έχει αυτός, όπως και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που κατάντησαν την χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για τους λαθρομετανάστες. Ο Αβραμόπουλος έχασε τα λόγια του και δεν απάντησε στην καίρια ερώτηση του Στρατηγού.
Ακολουθεί η ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριου Συναδινού:
Κύριε υποψήφιε Επίτροπε, Στο κατά τα άλλα εντυπωσιακό βιογραφικό σας μαθαίνουμε που και τι ακριβώς διατελέσατε. Διατελέσατε επί παραδείγματι υπουργός Υγείας, Τουρισμού, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, δήμαρχος της Αθήνας και άλλα πολλά και εντυπωσιακά ομολογουμένως ως τίτλοι και αξιώματα.

Δεν αναγράφετε όμως τι ακριβώς επιτελέσατε, τι έχετε να επιδείξετε ως επιτυχία, ως έργο, ως κατόρθωμα. Βέβαια επειδή όλοι μας κρινόμαστε και κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, μάλλον δε θα πρέπει να έχετε και πολλά να επιδείξετε ως κατόρθωμα και επιτυχία προσωπική ή και ακόμα των κυβερνήσεων που είσασταν εξέχων μέλος.
Κυβερνήσατε κύριε Αβραμόπουλε αλλά ξεχάσατε να υπηρετήσετε τον Ελληνικό λαό, όπως για παράδειγμα ξεχάσατε να εφαρμόσετε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την καταβολή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά από όλα αυτά θέλετε να γίνετε και Επίτροπος;
Σας ερωτώ λοιπόν:
Πιστεύετε ότι η Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ πρέπει να καταργηθεί διότι είναι καταστροφική για τις πύλες εισόδου των λαθρομεταναστών όπως η Ελλάδα.
Συμφωνείτε και θα πείσετε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι αν δε δράσουμε έγκαιρα ο τεράστιος όγκος των μεταναστών αποτελεί ωρολογιακή βόμβα σύγκρουσης πολιτισμών και αξιών;
Ακολουθεί το βίντεο και το σχόλιο του Στρατηγού για την υποκριτική στάση του Αβραμόπουλου.

Υ.Γ. Διερωτώμαι, υπάρχουν ακόμα αφελείς, που θα εμπιστευόντουσαν την ασφάλεια των ευρωπαϊκών συνόρων και κατά συνέπεια της Ελλάδας, στον επί 21 χρόνια ανύπαρκτο εκ του αποτελέσματος πολιτικό Δημήτρη Αβραμόπουλο;
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]