Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Success story της Χούντας Σαμαρά: σε 20 χρόνια θα πέσει η ανεργία κάτω από 10%!!!

| No comment


Ούτε οι διορθωτικές -υποτίθεται- κινήσεις στον ΕΝΦΙΑ, ούτε οι επικείμενες από βήματος της ΔΕΘ κίβδηλες υποσχέσεις μελλοντικών παροχών και φοροελαφρύνσεων, ούτε φυσικά η πολιτική καπήλευση της αρχαιολογικής ανακάλυψης στην Αμφίπολη δεν δύνανται να αντιστρέψουν την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα και ο Λαός μας, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.

Παρά το γεγονός των εκτεταμένων πανηγυρισμών της Χούντας και των δημοσιογραφικών της φερέφωνων για το περιβόητο "success story", η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα είναι αμείλικτη και διαψεύδει κατά πανηγυρικό μάλιστα τρόπο τόσο τους υποτακτικούς της Τρόικα όσο και τους θλιβερούς χειροκροτητές τους.

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, το ποσοστό των μακροχρόνια ανέργων φτάνει πλέον το 60% ενώ το ινστιτούτο εκτιμά πως η ανεργία θα βρεθεί σε ποσοστά κάτω από 10% σε βάθος 20 ετών! Αν αναλογιστεί κανείς επιπλέον ότι μόλις το 12% των ανέργων λαμβάνει επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, τότε καθίσταται σαφές πως η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας απέχει παρασάγγας από όσα ευαγγελίζεται η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ενδεικτικά του αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί η ελληνική οικονομία: το 55% των ανέργων είναι διατεθειμένο να εργαστεί με οποιαδήποτε αμοιβή και αν προταθεί! Επιπρόσθετα, το ποσοστό των ανέργων το οποίο διαμένει σε συγγενικά πρόσωπα φτάνει το 84,5%, στοιχείο το οποίο αναμφισβήτητα αποτελεί καίριο πλήγμα στην αισχρή και χυδαία προπαγάνδα των μνημονιακών δυνάμεων.

Εις ότι αφορά την αγοραστική δύναμη των μισθωτών, αυτή περιορίστηκε κατά 37,2% κατά την τριετία 2010-13, ενώ εντός του 2014 υπολογίζεται πως οι μισθωτοί θα έχουν απολέσει το μισό της αγοραστικής δύναμης που διέθεταν κατά το έτος 2009.

Στην σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία έχει απομείνει μια ισχνή μειοψηφία η οποία στηρίζει τις κυβερνητικές επιλογές, διότι απλούστατα, απολαμβάνει ακόμη προνομίων τα οποία για τη συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας αποτελούν μακρινό παρελθόν. Γι' αυτή τη πλειοψηφία των ταπεινωμένων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, η δήλωση Σαμαρά πως «η ανεργία αποτελεί ύπουλο και σκληρό αντίπαλο της κοινωνίας, που υπονομεύει τα όνειρα της νεολαίας» αποτελεί υπέρτατη ένδειξη αλαζονείας και ύβρεως, η οποία θα πρέπει να τιμωρηθεί στις εκλογές.

Η δε τιμωρία της πλέον λαομίσητης Χούντας που γνώρισε ο τόπος, γράφεται με δυο λέξεις και εννιά συνολικά γράμματα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Ευάγγελος Καρακώστας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]