Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! – Πώς η NSA βοήθησε τους Τούρκους στη σφαγή των Κούρδων !!

| No comment


Μια νύχτα του Δεκεμβρίου του 2011 ένα φοβερό περιστατικό συνέβη στο όρος Cudi κοντά στα Τουρκό-Ιρακινά σύνορα. Η μια πλευρά το περιγράφει ως σφαγή ενώ η άλλη το χαρακτηρίζει ατύχημα.


Πολλά τουρκικά F-16 βομβάρδισαν ένα καραβάνι χωρικών εκείνη τη νύχτα, ισχυριζόμενοι ότι ήταν αντάρτες του PKK. Το καραβάνι επέστρεφε από το Βόρειο Ιράκ, ενώ τα μουλάρια που είχαν μαζί τους ήταν φορτωμένα με καύσιμα και άλλα προϊόντα.
Τελικά δεν ήταν αντάρτες του PKK αλλά λαθρέμποροι, ενώ από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 34 άτομα.
Ένα αμερικανικό drone που πετούσε στην περιοχή εντόπισε το καραβάνι με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να ειδοποιήσουν τους Τούρκους και να ακολουθήσει η σφαγή.
Η αναγνωριστική πτήση των Αμερικανών, αλλά και η ειδοποίηση δείχνουν τις στενές σχέσεις που διατηρούν οι αμερικανικές με τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Βέβαια τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.
Αν και το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τους Αμερικανούς και την ΕΕ η μάχη κατά του ISIS το μετέτρεψε σε υποστηριζόμενο σύμμαχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κούρδοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά των τζιχαντιστών.
Άραγε η ταμπέλα «τρομοκρατική οργάνωση» που κουβαλάει τόσα χρόνια το PKK θα καταργηθεί ή οι ΗΠΑ θα την επαναφέρουν όταν πια δεν θα έχουν ανάγκη τα κορμιά των Κούρδων απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]