Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Απίστευτη γκάφα από τον Mr Alexis - Νόμιζε ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης γινόταν στην… Αθήνα!!!

| No comment
Αρκεί ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων για να βγάλει κάποιος χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το IQ ενός ανθρώπου. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ένας ξεναγός αφηγείται στον αγαπητό κ. Τσίπρα την ιστορία της ΔΕΘ από το ξεκίνημα της μέχρι και σήμερα.
Στο σημείο λοιπόν που ο ξεναγός ανακοινώνει στον Alexis ότι η πρώτη Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έγινε στο πεδίο του Άρεως (αναφερόμενος σε μεγάλη κοντινή έκταση με αυτό το όνομα) ο πανέξυπνος αυριανός πρωθυπουργός γεμάτος απορία, έκπληξη και χαζογελώντας αμήχανα αναρωτιέται «ΣΟΒΑΡΑ;;;».

Φαίνεται ο Mr. Alexis γνωρίζει ένα πεδίο του Άρεως σε όλη την Ελλάδα και πράγματι εντυπωσιάστηκε από την οξύμωρη υπόθεση, ότι η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εν Αθήναις. Μετά βέβαια από τις επεξηγήσεις του ξεναγού προσπαθεί να συμμαζέψει όπως όπως την απίστευτη γκάφα του και προσποιείται ότι κατάλαβε. Και αυτός ο άνθρωπος πρόκειται να κυβερνήσει τη χώρα (ρητορική ερώτηση)…

ΥΓ: Για την ιστορία το πεδίο του Άρεως που αναφέρει ο ξεναγός είναι μία μεγάλη έκταση ανάμεσα στις γνωστές λεωφόρους της Θεσσαλονίκης Στρατού και Βασιλέως Γεωργίου. Χρησίμευε παλαιότερα ως πεδίο ασκήσεων του Γ’ Σώματος Στρατού- εξ΄ου και το όνομα του, ενώ σήμερα λειτουργεί ως πάρκο.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]