Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο Ανανιστής…θέλει να κάνει την Τουρκία συνεταίρο στους υδρογονάθρακες της Κύπρου!!

| No comment


«Η Ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και η Κ.Δ.»
Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης εξακολουθεί να τρέφει αυταπάτες παρά τα συνεχή χαστούκια που δέχεται από τον Ερτογάν, τον Νταβούτογλου, τον Έρογλου και δεκάδες άλλους Τούρκους και Τ/κ πολιτικούς και αξιωματούχους.


Πιστεύει πως το Κυπριακό θα λυθεί με την καλή θέληση αυτών ….
που για 40 χρόνια μας λένε ξεκάθαρα πως το θέμα έχει λυθεί επί του εδάφους και οι «δύο λαοί» θα πρέπει να ζήσουν πλάϊ-πλάϊ σε δύο συνομόσπονδα κράτη.
Και επιμένει πως θα πείσει την Τουρκία με μοναδικό όπλο τους υδρογονάνθρακες, να τη δελεάσει δηλαδή και να την κάνει συνεταίρο στον μόνο εθνικό πλούτο που μας απέμεινε. Τη μόνη ελπίδα που έχουμε για ανάκαμψη της οικονομίας μας από τον όλεθρο που μας κληρονόμησε η λαίλαπα του Δ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ, την οποία επιδείνωσε ο ίδιος στη συνέχεια, με τα κουρέματα του.
Πιστεύει πως αν η Τουρκία συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων θα συγκατανεύσει σε λύση Δ.Δ.Ο. δηλαδή συνεκμετάλλευση όχι μόνο του Φ.Α. αλλά και της ίδιας της Κύπρου.
Για τον λόγο αυτό έχει απεμπολήσει τα δικαιώματα της Κ.Δ. ως κράτους μέλους της Ε.Ε.
Δεν απαιτεί πλέον την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Άγκυρας, τη πλήρη αναγνώριση της Κ.Δ., την απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων και των εποίκων, αλλά αρκείται στην επιστροφή των Βαρωσίων σαν ένα Μ.Ο.Ε. από τα πολλά που προτείνει και τα οποία ουσιαστικά ωφελούν το κατοχικό καθεστώς.
Γιατί δεν απαιτεί πλέον την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου σε όλη την επικράτεια δηλαδή και στα κατεχόμενα;
Αρκούμαστε να ενσωματώσουμε τη διαδρομή του Rally Κύπρου στη κατεχόμενη Λευκωσία για μερικά λεπτά στη δικαιοδοσία των οργανωτών του Rally και οπτασιαζόμαστε «επανένωση».
Το έχω πει δεκάδες φορές και επιβεβαιώνομαι από τους ίδιους τους Τούρκους.
Η Τουρκία θεωρεί την ένταξη της στην Ε.Ε. ως πρώτιστο στόχο. Διά στόματος Βολκάν Μποζκίρ, Υπουργού Ε.Ε. μας το είπε ξεκάθαρα προχθές: «Στρατηγικός στόχος της Τουρκίας αποτελεί η ένταξη της στην Ε.Ε.». Ακούει κανείς εκεί στο προεδρικό ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν;
Και αντί να χρησιμοποιήσουμε το μοναδικό μας όπλο, την ιδιότητα μας ως πλήρες μέλος της Ε.Ε. σκεφτόμαστε να δελεάσουμε τη Τουρκία με τους υδρογονάνθρακες μας.
Ο πρόεδρος αντί να αντιδράσει δυναμικά στην Ε.Ε. και να απαιτήσει τερματισμό της Ευρωπαϊκής της πορείας, όχι με πάγωμα κεφαλαίων αλλά με πλήρη διακοπή ή αναστολή της πορείας της μέχρις ότου αναγνωρίσει την Κ.Δ., της επιτρέπει να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ για εναρμόνιση και ταυτόχρονα να συνεχίζει τον εποικισμό των κατεχομένων.
Αφήνει δηλαδή τη Τουρκία να συνεχίζει να κάνει απρόσκοπτα αυτό που άρχισε πριν 40 χρόνια με στόχο τη τουρκοποίηση των κατεχομένων και τελικά την ενσωμάτωση τους στη τουρκική επικράτεια. Λυπούμαι πολύ, αλλά αυτό το χαρακτηρίζω ολέθριο λάθος και έλλειψη διορατικότητας και ορθής εκτίμησης των πραγματικοτήτων.
Οδυσσέας Αγγελίδης.
Λάρνακας Λαπήθου.27 Αυγούστου 2014

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]