Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Όχι άλλη ανοχή στις προκλήσεις του "Σουλτάνου" Ερντογάν!!

| No comment


Δια μέσω του παρόντος Δελτίου Τύπου θα θέλαμε να καταδικάσουμε την επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στην κατεχόμενη Κύπρο. Δυστυχώς, ο Κοινοτάρχης μας και η ηγεσία αυτού του τόπου παρ’ όλες τις προκλήσεις δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα και συνεχίζουν να εμμένουν στην θέση τους, ευελπιστώντας δήθεν σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Το προκλητικό σόου του Τούρκου Προέδρου συνδυάστηκε και με την κάθοδο του ερευνητικού σκάφους "Μπαρμπαρός" στα ανοικτά της Καρπασίας δίνοντας σαφή μηνύματα για τις προθέσεις της τουρκικής πλευράς, που στόχο έχουν την πλήρη τουρκοποίηση του νησιού.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για πολλοστή φορά απαιτεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αλλάξουν θέσεις και στρατηγική στο Κυπριακό, αφού οι συνεχείς υποχωρήσεις δεν φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Είναι καιρός να καταγγελθεί η Τουρκία σε όλα τα διεθνή βήματα για παράνομη εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή του νησιού μας.
Ο λαός από την πλευρά του, πρέπει να βάλει τέρμα στην ανοχή του, απέναντι στις πολιτικές δυνάμεις που συντηρούν τους λανθασμένους χειρισμούς στο Κυπριακό, τύπου ομοσπονδίας και οδηγούν την πατρίδα μας στον όλεθρο. Καλούμε άπαντες να συνταχθούν στις γραμμές μας για μία Εθνική και υπερήφανη πολιτική και να αιτηθούμε όλοι μαζί Απελευθέρωση και επιστροφή της γης μας.
Γραφείο Τύπου

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]