Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Η «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ» ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

| No comment
Την θυμάστε εκείνη την «καλλιτέχνιδα» που είχε ευχηθεί να πεθάνουν όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής (προτρέποντας εμμέσως πλην σαφώς τους κόκκιινους ληστοτρομοκράτες να αναλάβουν δράση);
Οφείλουμε όλοι να την θυμόμαστε σ’ όλη μας τη ζωή και προς τούτο σας υπενθυμίζουμε αυτά που είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Twitter (χωρίς καμία ξεφτιλισμένη «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του ψοφοδεξιού ψευδοκράτους Σαμαροβενιζελιστάν να συγκινηθεί έστω και κατ’ ελάχιστον…): «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».
Επιπλέον, παρά τον σάλο που ξεσήκωσε τότε, δεν πήρε πίσω τις δολοφονικές της τοποθετήσεις, γράφοντας προκλητικά τις επόμενες ημέρες: «Δεν πρόκειται να απολογηθώ για την τοποθέτηση μου. Για όσους μου στέλνετε διάφορα. Επίσης ούτε σε τσαμπουκάδες υποκύπτω».


Και βέβαια, πρόκειται για μεγάλη κουμούνα! Μάλιστα, προ ημερών παρέστη και τραγούδησε στο φεστιβάλ της νεολέρας του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας. Ιδού το ορφανό του Στάλιν:

«40ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή – Η Νατάσσα Μποφίλιου στην κεντρική σκηνή

Μέσα σε χειροκροτήματα ξεκίνησε τη συναυλία της η Νατάσσα Μποφίλιου στην Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ. Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει από άκρη σε άκρη την Κεντρική Σκηνή, με τις παρέες να ήταν εμφανώς ικανοποιημένες από την πολύ καλή συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας».

Έτσι για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά σ’ αυτόν τον τόπο…
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]