Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η συγκλονιστική ομιλία του Στρατηγού Ε. Συναδινού στην τελετή μνήμης για τα θύματα Μελιγαλά!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός χαρακτήρισε τερατούργημα και αίσχος, όλα όσα έγιναν τότε στο Μελιγαλά, ενώ αποκάλεσε προδοτική την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, καθώς "δεν επέτρεψε σε Έλληνες να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα". "Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στο καθεστώς του Στάλιν" είπε χαρακτηριστικά.
Όσο αφορά τα εγκλήματα στο Μελιγαλά είπε ότι δεν έγιναν αόριστα και ανώνυμα αλλά έγιναν από το ΚΚΕ το οποίο τώρα χαίρει εκτιμήσεως των προδοτών που κυβερνούν και είναι το δεκανίκι της συγκυβέρνησης. Σκοπός μας δεν είναι να ξεχάσουμε τα γεγονότα αλλά να τα θυμόμαστε όπως έγιναν και από αυτούς που έγιναν.

Έκανε λόγο για εθνοκάθαρση που συντελέστηκε τότε, το ίδιο όμως συμβαίνει και σήμερα, 70 χρόνια μετά, από την συγκυβέρνηση του μνημονίου που οδηγεί τον Ελληνικό λαό στην αυτοκτονία. Κλείνοντας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι πάντα παρούσα και ότι πλέον είναι δεύτερο κόμμα.
Αναφερόμενος στις δικαστικές εξελίξεις είπε ότι κρατούν παράνομα στην φυλακή τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα στοιχείο και σύντομα θα λάμψει η Αλήθεια.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]