Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Παραλήρημα Σαμαρά: Καλύτερα να πεθαίνουν οι Έλληνες παρά να έρθει η Χρυσή Αυγή!!!

| No comment
Το απύθμενο θράσος και την αλαζονεία που πάντοτε τον διέκρινε επέδειξε για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός της Χούντας, ο πολιτικός νάνος που προχώρησε στην πολιτική δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών επειδή... του έκοβαν ψήφους!
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, από βήματος συνεδρίου με θέμα «δημοκρατία υπό πίεση», το οποίο διοργάνωσε η Καθημερινή και η International New York Times, ο Αντώνης Σαμαράς διακήρυξε μεγαλοφώνως πως «δεν θα υπάρξει Δημοκρατία της Βαϊμάρης στην Ελλάδα». Επιχαίροντας για την δυστυχία στην οποία έχει βυθίσει τους Έλληνες, υπηρετώντας τόσο τους διεθνείς τοκογλύφους όσο και τους σιωνιστές φίλους του στους οποίους υποσχέθηκε την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε επί λέξει: «Ο λαϊκισμός και ο εξτρεμισμός έχασαν την ευκαιρία να ενισχυθούν στα χρόνια της κρίσης. Τώρα που ξεφεύγουμε από την κρίση θα υποχωρήσουν» και συνέχισε: «Παρά τα δίκαια παράπονα ο ελληνικός λαός δεν αγκάλιασε τον εξτρεμισμό και τον λαϊκισμό. Δεν θα υπάρξει Δημοκρατία της Βαϊμάρης για την Ελλάδα. Η Ελλάδα επέστρεψε αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι εχθροί των μεταρρυθμίσεων ετοιμάζουν την τελευταία τους επίθεση, κάνουν ότι μπορούν με ψεύτικες υποσχέσεις για γρήγορες λύσεις όμως όσο περισσότερο προσπαθούν να πείσουν ότι είναι αξιόπιστη εναλλακτική τόσο περισσότερο εκτίθενται. Τα όσα πετύχαμε δεν μπορούν να θυσιαστούν στον βωμό του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού».
Πρόκειται βεβαίως περί φαιδροτήτων στις οποίες αρέσκεται ο ηγέτης του απόλυτου τίποτα. Ουδέποτε άλλωστε χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή τον όρο «δημοκρατία της Βαϊμάρης», ούτε και προέβη σε αστείες συγκρίσεις μεταξύ της Ελλάδος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνος και της Γερμανίας του Μεσοπολέμου. Αυτές οι συγκρίσεις εντάσσονταν και εντάσσονται στην σκαιά προπαγάνδα των αντιπάλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να δικαιολογήσουν την «αντιφασιστική» τους πολεμική.

Αποτελεί αναμφισβήτητα τρανή απόδειξη της μικρότητάς του, το γεγονός ότι κομπάζει ο Αντώνης Σαμαράς ισχυριζόμενος πως ο Ελληνικός Λαός δεν αγκάλιασε τον «λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό», από τη στιγμή που εξαπέλυσε μια αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη ούτως ώστε να ανακόψει την δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Όπου λαϊκισμό κι εξτρεμισμό υπονοεί βεβαίως τη Χρυσή Αυγή, στην οποία αναφέρεται απαξιωτικά, επιχειρώντας να πείσει τους αδαείς επί της «ορθότητας» των ανοησιών του.
Το δυστύχημα για την ορντίναντσα της Μέρκελ είναι πως παρά τις πολιτικές διώξεις, παρά τις πολιτικές δολοφονίες, παρά την δημοσιογραφική λάσπη και την πολιτική τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή χαίρει της εκτίμησης και εμπιστοσύνης 550.000 Ελλήνων, αριθμός ο οποίος βαίνει συνεχώς αυξανόμενος. Εν αντιθέσει προς τους εξαπατημένους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι απηυδισμένοι από τις αθλιότητες της Χούντας Σαμαρά και της ψοφοδεούς και δέσμιας των ξένων συμφερόντων ΝΔ, αποχωρούν μαζικά αναζητώντας την πολιτική έκφραση μιας διαφορετικής Ελλάδος, Ελεύθερης και Περήφανης. Μιας Ελλάδας την οποία μονάχα η Χρυσή Αυγή μπορεί να οικοδομήσει.
Εν κατακλείδι, ο ορισμός του λαϊκιστή κι εξτρεμιστή είναι ο Σαμαράς και η συμμορία η οποία εξουσιάζει τυραννικά τον Ελληνικό Λαό. Διότι αφενός εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την Γη των Προγόνων μας στους ξένους και αφετέρου εδώ και δύο χρόνια αναγγέλλει την έξοδο της Ελλάδος από τα Μνημόνια, ενώ επί της ουσίας, την σπρώχνει ακόμη βαθύτερα σ' αυτά.
Ευάγγελος Καρακώστας
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]