ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το καρναβάλι της «ανεξάρτητης» Δικαιοσύνης συνεχίζεται: Παράταση προφυλάκισης για Ν. Μιχαλολιάκο, Χ. Παππά και Γ. Λαγό!!!

| No comment
Το δικαστικό συμβούλιο με συνοπτικές διαδικασίες -επί της ουσίας υποχρεώθηκε να συνεδριάσει για τα μάτια του κόσμου, προκειμένου να ανακοινώσει μια προειλημμένη πολιτική απόφαση-, αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισης επί ένα ακόμη εξάμηνο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β Πειραιώς, Γιάννη Λαγού.
Χαρακτηριστικό της φαρσοκωμωδίας που παίζεται στις πλάτες τους Ελληνικού Λαού και εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το γεγονός πως μόλις χθες είχε προγραμματιστεί η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου, προκειμένου να λάβουν και να εξετάσουν την πρόταση των αρμόδιων εισαγγελέων.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και συμφώνως προς τη νομική εμπειρία, η έκδοση της απόφασης θα έπρεπε να καθυστερήσει για διάστημα περίπου δέκα ημερών ούτως ώστε να μελετηθούν τα στοιχεία.
Εντούτοις, στην περίπτωση των τριών μελών της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, η μελέτη διεξήχθη εν μία νυκτί: το επόμενο πρωί το αρμόδιο γραφείο βουλευμάτων είχε την απόφαση της παράτασης της προφυλάκισης για ακόμη έξι μήνες!
Επισημαίνεται ότι το ίδιο αυτό δικαστικό συμβούλιο και η χθεσινή του συνεδρίαση, είχε την αρμοδιότητα λήψης αποφάσεων και για άλλες υποθέσεις πέραν εκείνης του Αρχηγού και των δύο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας το «βάθος» της μελέτης των δικαστικών που στελεχώνουν το συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως η παράταση της προφυλάκισης εγγυάται την παρουσία των κατηγορουμένων στην επικείμενη δίκη, μια δίκη της οποίας η έναρξη δεν έχει καν προσδιορισθεί! Όπερ σημαίνει, πως οι δικαστικοί θεωρούν τον Αρχηγό και τους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ως ύποπτους φυγής.
Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και οι εντεταλμένοι δικαστικοί λειτουργοί διαπράττουν κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ένα αντισυνταγματικό έγκλημα, για το οποίο αργά ή γρήγορα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον πραγματικά εντίμων δικαστών και του ιερού θεσμού της Δικαιοσύνης!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]