Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποστολή: Εξαφανίστε το Εθνικό φρόνημα!!!

| No comment

Θα θέλαμε να σταθούμε σε ένα περιστατικό που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα αποτελούσε πρόκληση, αλλά δυστυχώς, εσφαλμένες και προκλητικές κινήσεις κατά το παρελθόν δεν μας επιτρέπουν να μην κάνουμε αναφορά.

Τις τελευταίες μέρες, εν όψει του Ράλι Κύπρος, αναρτήθηκε μεγάλο πανό στην υπέργεια γέφυρα του Λυκείου της Δασούπολης, με το οποίο η πόλη καλωσορίζει το Ράλι.
Κατανοούμε ότι το πανό στην γέφυρα αναρτήθηκε για τους σκοπούς των αγώνων, όμως αυτό που δεν κατανοούμε και ζητούμε εξηγήσεις, είναι, γιατί τώρα αυτό το πανό δεν ενοχλεί καμιά αρμόδια υπηρεσία, όπως ενοχλούσε κάποτε το πανό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) για την 20η Ιουλίου.
Μάλιστα, σε συνάντηση που έγινε τότε με τους αρμόδιους φορείς, για να δοθεί άδεια ανάρτησης πανό για την αποφράδα μέρα της 20ης Ιουλίου στην συγκεκριμένη γέφυρα, το αρνήθηκαν, με την δικαιολογία σε γενικές γραμμές «ότι επηρεάζει τους οδηγούς».
Εμείς, το μόνο που κατανοούμε με αυτές τις εξελίξεις στην Κύπρο, των δύο μέτρων και των δύο σταθμών, είναι ότι το μόνο που επηρεάζαμε είναι τις υπνωτισμένες συνειδήσεις.
Τα τελευταία χρόνια έχει θαφτεί για χάριν μια ψεύτικης Ελληνοτουρκικής φιλίας το Εθνικό φρόνημα από τους άβουλους πλέον και χωρίς θέληση συμπατριώτες μας. Κάθε τι που αποσκοπεί στην αναζωπύρωση του Εθνικού φρονήματος καταπολεμείται με τις ευλογίες των κυβερνώντων αλλά και των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων, για να μπορούν να έχουν τον λαό μας σε πλήρη λήθαργο, υποχείριο των δικών τους αλλότριων βλέψεων.
Εμείς θέτουμε ξανά το ερώτημα, γιατί δεν πάνε και σήμερα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να κατεβάσουν το πανό και να απειλούν με συλλήψεις; Τότε το πανό για την 20η Ιουλίου ενοχλούσε; Ενώ σήμερα το Ράλι, επειδή έχει επαναπροσεγγιστικό χαρακτήρα, δεν ενοχλεί κανένα;
Μήπως κάποιοι μας κοροϊδεύουν; Αναμένουμε εξηγήσεις και όχι φτηνές δικαιολογίες γιατί ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρά τον πόλεμο που δέχεται από παντού τονίζει ότι θα σταθεί εμπροσθοφύλακας για να υπερασπιστεί την χαμένη Εθνική αξιοπρέπεια του λαού μας και θα δίνει μάχη για να κρατήσει ζωντανό το κατακρεουργημένο εθνικό φρόνημα των συμπατριωτών μας.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)























Το πανό που επιτρέπεται ...























Το πανό που απαγορεύεται...


































Η αντίδραση της αστυνομίας τότε, σε φωτογραφίες ...















































recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]