Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η αθλιότητα ενός “δημοκράτη”: «Στην φυλακή όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής» !!!

| No comment


«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι φαινόμενο. Φαινόμενο είναι οι 500.000 άνθρωποι που την ψήφισαν. Αυτούς πρέπει να βάλουν μέσα. Αλλά υπάρχουν φυλακές να τους χωρέσουν;» Σε ποιόν ανήκουν αυτά τα εξόχως «δημοκρατικά λόγια»; Στον στιχουργό και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου, ο οποίος αν και υποστηρίζει ότι ανήκει στην «ανανεωτική αριστερά», εν τούτοις είναι ολοφάνερο ότι κρύβει το μικρόβιο των τακτικών του Στάλιν μέσα του.


Είναι, μάλιστα, τόσο θρασύς, που λίγο προηγουμένως, σ’ άλλο μέρος της συνομιλίας του με τον «θεωρητικό» του «σαβουάρ βιβρ» Χρήστο Ζαμπούνη στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” έλεγε ότι: «Ήμουν πάντοτε αριστερός, γιατί αγωνίζομαι για έναν καλύτερο κόσμο». Το πώς αντιλαμβάνεται ο 78χρονος Ελευθερίου τον «καλύτερο κόσμο» φαίνεται από τον τρόπο αντιμετώπισης των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προτείνει: Στην φυλακή κατευθείαν, επειδή η κομματική τους προτίμηση δεν συνάδει με την δική του. Η μόνη του… αμφιβολία (ούτε καν ένσταση) είναι για το αν «υπάρχουν φυλακές να τους χωρέσουν;».
Ίσως επειδή είναι «φιλάνθρωπος» να υποστηρίζει την φυλάκισή τους (δεν μας διευκρινίζει, όμως, για πόσο... 10, 20 χρόνια; Ή μήπως ισόβια, αν είναι «ανεπίδεκτοι μαθήσεως»;) και όχι την εκτέλεσή τους με μια σφαίρα στον κρόταφο, όπως έκανε η αλήστου μνήμης ΝΚVD. Επειδή μια από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τις δηλώσεις του τον δείχνουν να κρατά ένα ποτήρι με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο (αν και ο ίδιος αρνείται ότι πίνει κρασί) δεν ξέρουμε αν αυτές του οι δηλώσεις έχουν επηρεαστεί από ό,τι περιέχει το ποτήρι.
Όπως και να έχει, είναι θλιβερό όσο και αηδιαστικό να βγαίνουν κάποιοι τύποι, οι οποίοι νομίζουν ότι βαφτίζοντας με «εξυπνακίστικο» τρόπο την απανθρωπιά τους θα κάνουν αισθητή την (ανύπαρκτη) παρουσία τους. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο μισάνθρωπος αυτός τιμήθηκε το 2004 με το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας! Κλείνοντας, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι κανείς δεν σχολίασε την απαράδεκτη αυτή δήλωση. Σκεφτείτε, όμως, τι θα γινόταν αν κάποιος «πνευματικός άνθρωπος» υποστήριζε ότι θα έπρεπε να μπουν φυλακή όλοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων κομμάτων του “συνταγματικού τόξου”. Ενώ τώρα, εκ του ασφαλούς και τζάμπα (γερό)μαγκας, ο Ελευθερίου μπορεί να ξεστομίζει τις αθλιότητές του για τους ψηφοφόρους του Τρίτου Πολιτικού Κόμματος της Χώρας, γνωρίζοντας ότι δεν θα τον κράξει κανένας για το ατόπημά του.
Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. O γηραλέος «ποινικοποιός» των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σ’ άλλο σημείο της φαγητοσυνέντευξής του λέει ότι έχει υπογράψει ως φίλος του Κουβέλη υπέρ της ΔΗΜΑΡ, αλλά στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε το “Ποτάμι”. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι με τέτοιες αλλαγές είναι εμφανής η έλλειψη πολιτικής ωριμότητας και σοβαρότητας του εν λόγω ηλικιωμένου ατόμου. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι το ζητούμενο δεν είναι αυτό, ανεξάρτητα από τον βαθμό νηφαλιότητας του τύπου αυτού, την ώρα που ξεστόμιζε τις αθλιότητές του. Αυτό που μετρά είναι η πλήρης αδιαφορία όλων των υπολοίπων ψευτοδημοκρατών στην άμεση προτροπή προς φυλάκιση εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας, επειδή ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εκτός κι αν τα όσα είπε ο Ελευθερίου ξεπερνούν την ανοησία και την φαιδρότητα, περιγράφοντας μια εικόνα από το (πολύ κοντινό άραγε;) μέλλον…

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]