Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Bankingnews: Το σύστημα απέτυχε με την δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής - Τα ποσοστά των Εθνικιστών ανεβαίνουν!!!

| No comment
Άρθρο της ιστοσελίδας Bankingnews.gr για την αποτυχία του καθεστώτος να ανακόψει την δυναμική της Χρυσής Αυγής.
Είτε μας αρέσει είτε όχι στήθηκε ένα σχέδιο, ένα κόλπο όπου η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποδυναμωθεί, να ανακοπεί η δύναμη της. Η ακραία στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, η μεθοδευμένη λασπολογία, η σκόπιμη και κατασκευασμένη κατά συρροή παραπληροφόρηση, η προσπάθεια να την συνδέσουν με τον Ναζισμό, τον φασισμό δαιμονοποίησαν την Χρυσή Αυγή.
Για τις δημοκρατικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε ως το αντίπαλο δέος, το συνταγματικό και αντισυνταγματικό τόξο, έπλασαν ιστορίες φανταστικές, τερατολόγοι αριστεριστές διοχέτευσαν στην κοινωνία τον μύθο… της Χρυσής Αυγής.
Ένα έγκλημα στο Κερατσίνι, που δεν είχε πολιτικά κίνητρα αλλά ήταν απόρροια καθημερινών ανταγωνισμών περιθωριακών στοιχείων και από τις δύο πλευρές, κατέληξε στον θάνατο ενός αριστεριστή του Π. Φύσσα. Το σύστημα άδραξε την μεγάλη ευκαιρία, να χρησιμοποιήσει τον θάνατο ενός αριστεριστή ώστε να χτίσουν μεθοδικά το big plan πως θα βγάλουν από την μέση πολιτικά την Χρυσή Αυγή.  Ο Φύσσας που έχασε την ζωή του ήταν το απόλυτο εργαλείο προπαγάνδας. Το σύστημα έβλεπε ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται όταν όλοι οι άλλοι απλά… είχαν εγκλωβιστεί σε πτωτικό κανάλι φθοράς. Αν δεν υπήρχε ο Φύσσας, θα κατασκευαζόταν ένα άλλο σενάριο, ο στόχος ήταν ένας να νομιμοποιηθεί η προπαγάνδα περί εγκληματικής οργάνωσης με αίμα. Το αίμα ήταν το όπλο, το εργαλείο για να μπορέσει η δικαιοσύνη να συνδέσει το πολιτικό σχέδιο με την ποινική διάσταση του θέματος. Μέρος της δικαιοσύνης είναι υποχείριο της πολιτικής εξουσίας όπως ο Μπαλτάκος αποκάλυψε.
Ο Φύσσας ήταν το τραγικό πρόσωπο, για το οποίο έκλαψαν πραγματικά οι στενοί του συγγενείς ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποκριτικά χρησιμοποιούν τον Φύσσα για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Για όλους αυτούς ο Φύσσας δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…επιπλέον νεκρό.
Αν δεν ήταν ο Φύσσας θα ήταν κάτι άλλο, αλλά όσο ποιο τραγικό είναι ένα γεγονός, τόσο μεγαλύτερη απήχηση έχει στην κοινωνία. Η αριστερή προπαγάνδα συνέπλευσε με το κυβερνητικό σχέδιο, οι αριστεροί θέλουν το εργαλείο του φασισμού γιατί τους δίνει ζωή και η κυβέρνηση ήθελε το έγκλημα για να ενεργοποιήσει το σχέδιο για εγκληματική οργάνωση στιγματίζοντας την Χρυσή Αυγή.  Είτε μας αρέσει είτε όχι στήθηκε ένα σχέδιο, ένα κόλπο όπου η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποδυναμωθεί, να ανακοπεί η δύναμη της. Ορισμένες φορές έχουμε αναφερθεί εδώ στο www.bankingnews.gr για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε το σχέδιο ενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής και βεβαίως κάτι αριστεριστές χειρίστου είδους, κάτι κομπλεξικοί τύποι,  μας στοχοποιούν. Ο σκοπός των αναλύσεων μας έχει να κάνει με την ουσία του σχεδίου που η κυβέρνηση συνέταξε και επεξεργάστηκε, το πώς χρησιμοποίησε την δικαιοσύνη και πως χρησιμοποίησε την αριστερά για να δώσει δραματικό τόνο σε ένα ατυχές συμβάν, της δολοφονίας του Π. Φύσσα.

Η Χρυσή Αυγή και κάθε μέρα στην Εκκλησία να πήγαινε να ανάψει ένα κερί και να κάνει το σταυρό της πάλι θα στοχοποιείτο, θα κατασκευαζόταν ο μύθος της εγκληματικής οργάνωσης. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η αριστερίζουσα ψύχωση με τον φασισμό ήταν το εργαλείο της δαιμονοποίησης.  Η ηττημένη αριστερά του εμφυλίου, έγραψε την ιστορία και καλλιέργησε στην κοινωνία ότι ο αριστερός ήταν ο πατριώτης δημοκράτης και ο δεξιός ο συνεργάτης των γερμανών, με αυτό τον τρόπο η αριστερά προσπάθησε ιστορικά να απενεχοποιήσει το πλήθος των εγκλημάτων που διέπραξε κατά των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή έπρεπε να στοχοποιηθεί, ήταν μια μη ελέγξιμη δύναμη, εκτός συνταγματικού τόξου, προκαλούσε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ήταν μια μεγάλη απειλή γιατί είχε απήχηση και στην κοινωνία. Προφυλακίζοντας με συνοπτικές, έωλες και γελοίες κατηγορίες την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καλλιεργώντας μονίμως την εικόνα μιας εγκληματικής ομάδας θεώρησαν ότι θα την στείλουν πάλι στο 1%. Οι ευρωεκλογές ήρθαν, οι δημοσκοπήσεις επαναλαμβάνονται και η Χρυσή Αυγή σταθερά είναι τρίτη δύναμη. Προφανώς και ανακόπηκε η δυναμική της αυτό είναι αληθές, το 15% έχει γίνει 9% με 10% αλλά παραμένει τρίτη δύναμη. ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις έπονται με μεγάλη διαφορά. Κανείς εκ των αναλυτών ή αυτών που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη δεν κάθισε να αναλύσει γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να παραμένει τρίτη εκλογική δύναμη και οι δημοκρατικές δυνάμεις, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι διολισθαίνουν; Υπάρχει εξήγηση; Προφανώς και υπάρχει.
Σε άλλη ανάλυση μας θα παρουσιάσουμε τεκμηριωμένα γιατί η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να διεισδύσει στην κοινωνία και να εδραιωθεί ως τρίτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, παρά την απίστευτη λασπολογία, την προπαγάνδα και τις προφυλακίσεις.
Αν στην θέση της Χρυσής Αυγής ήταν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ τα κόμματα αυτά όχι στην τρίτη θέση δεν θα βρίσκονταν αλλά δεν θα καταγράφονταν καν στις δημοσκοπήσεις, καθώς θα εμφάνιζαν ποσοστά κάτω του 0,1% θα είχαν ολοκληρωτικά διαλυθεί.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]