Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΡΑΔΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ACTIVE MEMBER..." Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!! " ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ !!!"

| No comment


Είναι γνωστό ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις , καλλιτέχνες και είδωλα ή προβάλουν πρότυπα ανάλογα με την εποχή και τις εντολές που έχουν.





Το ίδιο έγινε και με το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας του άτυχου τραγουδιστή του HIP HOP Παύλου Φυσσα. Σύσσωμο το κατεστημένο των καναλιών άρχισε να μας παρουσιάζει το «έργο» του Παύλου στην κοινωνία , σκυλεύοντας την μνήμη του . Ανάλογα έπραξαν και πολλοί «καλλιτέχνες» που μέχρι τότε ήταν στα αζήτητα , καθώς η εποχή της άνθισης αυτής της μουσικής έχει παρέλθει εδώ και μια δεκαετία. Έτσι βρήκαν την ευκαιρία να ΄΄ ενώσουν ΄΄ της φωνές τους σε συναυλίες για την μνήμη του νεκρού η να δημιουργήσουν τραγούδια γεμάτα «ειρηνικά» συνθήματα και μηνύματα «αδελφοσύνης» για τους Έλληνες ανάλογα με τα δικά του. "...Σήκωσε την αντένα γαμώ τον φασισμό σου πουτάνας γέννα ναι καλά κατάλαβες αυτό εδώ είναι για σένα Διάλεξε θέλεις κρεμάλα ή τρεχάλα γαμιέται κάθε είδους φασίστας μαλάκα και πάμε γι' άλλα Γάμα τους, πάτα τους, γάμα τους, κατούρα τους τα μούτρα και γάμα τους τη φάρα τους..."

Άκρως φιλειρηνικός και δημοκράτης ο μακαρίτης . Όλοι τους θέλουν να τσακίσουν με νάζι τους «ναζί» , να σκοτώσουν τους «φασίστες» και μας μιλάνε για πηγάδες αλλά προφανώς τα λένε αυτά , κοιτώντας στον καθρέφτη τον φασίστα που αντικατοπτρίζεται εκεί . Όλοι τους , μέρος του φασιστικού αυτού καθεστώτος στοχοποιούν το δέκα και πλέον τις εκατό των Ελλήνων που έχουν βρει στο κίνημα των Εθνικιστών τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σώσουν το έθνος από την κατρακυλά και που κάνουν πράξη τον προεκλογικό τους λόγο. Θέλουν να πολεμήσουν τον φασισμό που υποτίθεται ότι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή αλλά «ποιούν την νύσσαν» για όλα αυτά που το ναζιστικό καθεστώς με το προσωπείο του δημοκράτη κάνει .

 Ξεχνούν τους νεκρούς αξιωματικούς μας στα Ίμια . Τους Έλληνες που έπεσαν πολεμώντας τον Αττίλα στην Κύπρο . Τις δολοφονίες από τους παράτυπους μετανάστες του Λαζανά στην Πάτρα και του Καντάρη στην Αθήνα , για μια κάμερα ενώ η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη . Δεν έκαναν συναυλία για την Μυρτώ που βιάστηκε κτηνωδώς από τον «αξιαγάπητο» Πακιστανό και εν συνεχεία της πολτοποίησε το κεφάλι. Δε κάνουν δηλώσεις συμπάθειας για τους καταπιεζόμενους Έλληνες και μίσους για την κυβέρνηση που έχει στείλει στον θάνατο τέσσερις και πλέον χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δε μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στους δυσβάστακτους φόρους και τα χαράτσια που τους επιβλήθηκαν. Γι’ αυτούς δε θα υπάρξουν ούτε συναυλίες , ούτε πορείες , ούτε δηλώσεις , ούτε πολύωρη αναφορά στα δελτία «ειδήσεων» και ΦΥΣΙΚΑ δε θα υπάρξουν συλλήψεις καμιάς εγκληματικής οργάνωσης. Γι αυτούς δε θα γίνει καμία «ένωση εχθρών» για το κοινό καλό και κανένα δάκρυ ΤΟΥΣ δε θα κυλήσει .


Θα συνεχίσουν ακούραστα τις ανούσιες κόντρες τους καθώς το θέμα αυτό δεν «πουλάει.» Όπως δεν πουλούσε η δολοφονία από παρακρατικούς , των υπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ . Η δολοφονία των δυο συναγωνιστών μας επειδή αυτή αφορούσε τους «κακούς φασίστες» . Είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος που καλύπτεται πίσω από την «πολιτική ορθότητα» που κάποιοι προβάλουν και που δε βλέπουν το προφανές. Η δολοφονία και των έξι Ελλήνων ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση τρομοκρατίας του Ελληνικού λαού . Από την μια ήθελαν με κάθε μέσο να μην κατεβαίνουν οι Έλληνες σε μαζικές διαδηλώσεις , όλοι θυμόμαστε ότι εκείνη την ημέρα οι διαδηλωτές ανεξάρτητου αποχρώσεως είχαν ανέβει στο προαύλιο της βουλής , ώστε να μπορούν να νομοθετούν άφοβα . Από την άλλη με τις τρεις δολοφονίες έπαιξαν δυνατά το χαρτί των δυο άκρων και του ΄΄εμφυλίου΄΄ για να κερδίσει η κυβέρνηση από αυτό.

Καλό θα είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες να έχουν ανησυχίες για ΟΛΑ τα θέματα που μαστίζουν τους Έλληνες και όχι μόνο για ότι τους πουλάνε τα κανάλια ή το θέλει η μόδα της εποχής . Μόνο και μόνο για να βγάλουν κανένα εμπορικό τραγουδάκι και να γεμίσει η τσέπη τους . Άλλωστε η μουσική η οποία πρεσβεύουν πήγαινε πάντα κόντρα στα πρότυπα κάθε εποχής και δε γινόταν υποχείριο τους. Τώρα λοιπόν από σημείο αναφοράς πολλών κοινωνικών φαινομένων και προβλημάτων της καθημερινότητας αυτός ο χώρος τείνει να γίνει ένα τοπίο αντιπαράθεσης μουσικών καταβολών όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλον για ανικανότητα ή για καπηλεία ενώ καταβάθος για το μόνο που νοιάζονται είναι να πάρουν τον «χώρο» τους στα πολιτιστικά δρώμενα και φυσικά τον οβολό τους … ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ! ! !
 
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE
 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]