Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ – ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΘΕΙ 546 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

| No comment


Ξέφραγο αμπέλι κατάντησαν τα σύνορά μας λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις τελευταίες ημέρες, αφού ΜΟΝΟ στη Σάμο σε διάστημα 5 ημερών έχουν αποβιβασθεί 546 λαθρομετανάστες!!!


Δυστυχώς σε συνδυασμό του γεγονότος ότι (σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ) πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έρχεται και παραλαμβάνει πολλούς από αυτούς και τους μεταφέρει και τους αποβιβάζει σε μια πολύ ευαίσθητη εθνικά περιοχή της χώρας, τη Θράκη, τα πράγματα φαίνεται ότι πλέον είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ!

Η δύναμη της FRONTEX που εποπτεύει την περιοχή μας, ακόμη και με τα σύγχρονα και ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει, φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει των περιστάσεων και η Ελληνική κυβέρνηση σε έναν ύποπτο ρόλο δείχνει πως έχει ηττοπαθή στάση και βολευόμενη στις πολιτικές θέσεις κομμάτων του κοινοβουλίου που μιλούν δήθεν για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και σεβασμό στους πρόσφυγες πολέμου, αφήνει να γίνεται πάρτι στο Αιγαίο! 

Χωρίς να εξετάζει τι είδους στοιχεία είναι αυτά που περνούν τα σύνορά μας ”βοηθά” και από πάνω να συσσωρεύονται αλλόθρησκοι στην ”ευαίσθητη” Θράκη! 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η εφημερίδα μας οι πραγματικοί πρόσφυγες πολέμου (Σύριοι) φτάνουν σε ποσοστό μόνο το 50% και όλοι οι υπόλοιποι είναι λαθρομετανάστες άλλων εθνικοτήτων και θρησκειών και κανείς δε μπορεί να γνωρίζει τι σκοπούς εξυπηρετούν και αν μέσα σε αυτούς υπάρχουν και διάφοροι πράκτορες επικίνδυνοι για την Εθνική μας ασφάλεια!

Όλα δείχνουν πλέον ότι στο επόμενο διάστημα θα δούμε επικίνδυνες καταστάσεις να δημιουργούνται στη Βορειοανατολική Ελλάδα και αυτό φαίνεται πως κανείς δε μπορεί να το σταματήσει! 

Στη λίστα των προηγουμένων πέντε (5) ημερών η αποβίβαση λαθρομεταναστών στη Σάμο έχει ως εξής:

– Τη Δευτέρα 25-8-14 αποβιβάστηκαν 41 λαθρομετανάστες στην παραλία «ΙΕΡΟΥ ΦΑΡΟΥ» βόρεια της ν. Ικαρίας. 

– Την Τρίτη 26-8-14 άλλοι 36 στην παραλία «ΠΟΤΑΜΙ» στο Καρλόβασι. 

– Άλλοι επίσης 36 εντοπίστηκαν από πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού βόρεια του Καρλοβάσου να ναυαγούν και μετά από ασφαλή περισυλλογή μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Μαλαγαρίου. 

– Την ίδια ημέρα το βράδυ άλλοι 8 εντοπίστηκαν, στο λιμάνι Καρλοβασίου και συνελήφθησαν

– Την Τετάρτη 27-8-14 στην περιοχή ”ΚΟΥΡΟΥΝΤΕΡΕ” εντοπίστηκαν να ναυαγούν άλλοι 48 παράνομοι λαθρομεταναστες και μετά την ασφαλή περισυλλογή και διάσωση τους συνελήφθησαν. 

– Την Πέμπτη 28-8-14 άλλοι 42 εντοπίστηκαν, σε βραχώδη ακτή της παραλίας “ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ” Καρλοβασίου και συνελήφθησαν από στελέχη του Λιμεναρχείου Καρλοβασίου. 

– Επίσης, την ίδια ημέρα το μεσημέρι άλλοι 34 είχαν αποβιβασθεί στο νησί και εντοπίστηκαν στην περιοχή του “Παλαιοκάστρου” Σάμου, και συνελήφθησαν. 

– Την ίδια ημέρα το πρωί λίγο πιο πέρα βόρεια του ακρωτηρίου “ΠΡΑΣΣΟ” εντοπίστηκαν να ”πνίγονται” άλλοι 31 λαθρομετανάστες όπου οι λιμενικοί κατάφεραν και τους διέσωσαν! 

– Την Παρασκευή 29-8-14 το Πορτογαλικό σκάφος της FRONTEX, εντόπισε άλλους επτά (7) λαθρομετανάστες σε βραχώδη περιοχή της παραλίας «ΚΛΗΜΑ» νοτιοανατολικά της Σάμου και μετά την ασφαλή περισυλλογή τους μεταφέρθηκαν στην Μαρίνα Πυθαγορείου και συνελήφθησαν.

– Την ίδια ημέρα στη θαλάσσια περιοχή του “Αγίου Νικολάου” εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άλλοι 42 λαθρομετανάστες ενώ ταυτόχρονα… 

– Άλλοι 45 εντοπίστηκαν βόρεια του Καρλοβάσου να κινδυνεύουν αλλά χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του Λιμενικού της Σάμου διασώθηκαν και συνελήφθησαν. 

– Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα προσωπικό του Λιμεναρχείου Ευδήλου Ικαρίας εντόπισε άλλους 37 λαθρομετανάστες στην περιοχή “ΔΡΑΚΑΝΟ” Φάρου, βόρεια της Ικαρίας και τους συνέλαβε. 
 
– Ταυτόχρονα στη Σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή “ΒΛΑΜΑΡΗ” εντοπίστηκαν άλλοι 35 όπου και συνελήφθησαν. 
 
– Ενώ άλλοι 14 συλλαμβάνονταν στους Δρακαίους και στο ”Ποτάμι” στο Καρλόβασι διότι κυκλοφορούσαν χωρίς έγγραφα. 
 
– Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως σε 2 περιστατικά σήμερα το πρωί είχαμε την αποβίβαση άλλων 90 περίπου λαθρομεταναστών στη Σάμο όπου παρόλη την ένταση των ανέμων (8 μποφώρ) έσκισαν τις βάρκες τους και έπεσαν στη θάλασσα. 

Τα πληρώματα όμως των σκαφών του Λιμενικού της Σάμου τους διέσωσαν!  


ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]