Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τώρα «ξενέρωσε» η Πιπιλή και κατάλαβε ότι ψήφισε τον ΕΝΦΙΑ !!

| No comment


«Εμείς άλλο Νόμο ψηφίσαμε. Ψηφίσαμε τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης υπέρ της κοινωνίας που είναι το πιο δημοκρατικό μέσο και όχι τον "ανασκολοπισμό" της μεσαίας τάξης»



Τάδε έφη Φωτεινή Πιπιλή σε μία εξομολόγηση για την στιγμή που αντελήφθη – μήνες μετά – τι ακριβώς ψήφισε, όταν η κυβέρνηση έκανε νόμο του Ελληνικού Κράτους τον ΕΝΦΙΑ.
Τα παραπάνω λόγια της Πιπιλή αναδεικνύουν την βαθύτατη υποκρισία των κυβερνώντων και το άβουλο των βουλευτών – χειροκροτητών (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο…) του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε προς ψήφιση στην Βουλή, περιγράφοντας ως νόμος του Ελληνικού Κράτους όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για την φορολόγηση των ακινήτων, αλλά και των αγροτεμαχίων. Η Πιπιλή και η κάθε «Πιπιλή» της συγκυβέρνησης υπερψήφισε τον συγκεκριμένο νόμο, βγάζοντας μάλιστα και «πύρινους λόγους» υπερασπίσεως του.
Τώρα που ήρθαν τα εκκαθαριστικά και ο κόσμος έδειξε την «αγάπη» του για τους συγκυβερνώντες και την «συμπαράσταση» του για το εν λόγω νομοσχέδιο, ξαφνικά οι βουλευτές ξύπνησαν από τον λήθαργο και άρχισαν να «αντιτίθενται». Να αντιτίθενται υποκριτικά βεβαίως, αφού όταν ήταν η κρίσιμη ώρα υπερψήφισαν υπό τον φόβο διαγραφής και τέλους της πολιτικής τους καριέρας και του βουλευτικού μισθού.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό κόστος και όχι η νομοθέτηση του δικαίου. Αν ο ΕΝΦΙΑ δεν είχε συναντήσει τόσο σφοδρές αντιδράσεις και δεν έβλεπαν στις μυστικές δημοσκοπήσεις την «ελεύθερη πτώση» των ποσοστών του αποκόμματός τους, ουδέποτε θα εξέφραζαν «αντιρρήσεις», ούτε θα έχυναν «κροκοδείλια δάκρυα» για την μεσαία τάξη.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]