Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Προμελετημένος φόνος: Οι δράστες ήρθαν από αλλού και εκτέλεσαν εξ επαφής !!!

| No comment

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις των ιατροδικαστικών ερευνών είναι σαφές ότι η δολοφονία των δύο νεαρών εθνικιστών στη Μάνη, ήταν εκτέλεση εξ επαφής και μάλιστα προσχεδιασμένη.


Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, δηλώνουν σοκαρισμένοι και πως πιθανότατα οι δράστες ήρθαν από άλλη περιοχή, εκτέλεσαν το έγκλημά τους και έφυγαν, αφού ξεκαθαρίζουν ότι τέτοιο περιστατικό πρώτη φορά συμβαίνει στην περιοχή τους.
Οι δύο άνδρες είχαν γνωστοποιήσει στο φιλικό τους περιβάλλον λίγο πριν από τη 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι έχουν μια δουλειά και πρέπει να δώσουν το παρών σε μια συνάντηση, χωρίς να κατονομάσουν με ποιους. Ωστόσο, δεν επέστρεψαν ποτέ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δήλωση εξαφάνισης από τα συγγενικά τους πρόσωπα.
Ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στην επιχείρηση ανάσυρσης εκτιμά πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού οι δύο νεαροί φέρουν τραύματα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, τα οποία προκλήθηκαν από πολύ κοντινή απόσταση, ουσιαστικά εξ επαφής, στο σώμα και το κεφάλι.
Το γεγονός της προσχεδιασμένης συνάντησης των νεαρών με αγνώστους καθώς και το γεγονός ότι δολοφονήθηκαν σε άλλο σημείο - όπου μετέβησαν με τη μοτοσυκλέτα τους η οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα και πιθανόν βρίσκεται στο σημείο όπου γαζώθηκαν, κυριολεκτικά, με σφαίρες από τους δολοφόνους τους - και μετά μεταφέρθηκαν και πετάχτηκαν στην χαράδρα όπου και βρέθηκαν, υποδηλώνει ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο και μελετημένο σε κάθε του λεπτομέρεια από τους δράστες.
Τα πτώματα του 26χρονου από την Καλαμάτα και του 25χρονου από τη Σάμο βρέθηκαν κοντά στο χωριό Κάμπο και οι ντόπιοι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι από το τραγικό αυτό περιστατικό, το οποίο όπως με έμφαση δηλώνουν όλοι, πρώτη φορά συμβαίνει στην περιοχή τους.
Ένας μάλιστα από τους κατοίκους δεν διστάσει να εικάσει ότι πιθανότατα οι δράστες δεν είναι καν από την γύρω περιοχή αλλά ήρθαν από αλλού για την προσχεδιασμένη συνάντηση και το στυγερό αυτό έγκλημα.
Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο νεαροί με τους οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης και από τότε δεν είχαν δώσει σημείο ζωής.
Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση των δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.
Η αστυνομία, εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για να εντοπίσει τους δολοφόνους των δύο άτυχων νεαρών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]