Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οι Σκοπιανοί έχουν "τρελαθεί" με το τι θα αποκαλυφθεί στις ανασκαφές της Αμφίπολης !!

| No comment

Τρέμουν οι Σκοπιανοί με τις αποκαλύψεις που μπορεί να φέρουν οι ανασκαφές στην Αμφίπολη καθώς για ακόμα μια φορά θα φανεί το πόσο ψεύτικη έιναι η "ιστορία" που έχουν φτιάξει και προσπαθούν να καπηλευτούν το όνομα Μακεδονία.


«Αυτό, το οποίο θα βρεθεί στην Αμφίπολη, θα επιβεβαιώσει για πάντα τον ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας. Αυτή είναι η άποψη των Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι δεν παύουν να συνδέουν τον τάφο της Αμφίπολης με τις ελληνο-σκοπιανές σχέσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η σκοπιανή Sitel και συνεχίζει:
«Ελληνικές εφημερίδες, γράφουν ότι τα ευρήματα θα επιβεβαιώσουν την επίσημη θέση της Ελλάδας, που αντιτίθεται στην υπερβολή του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και στις προσπάθειες που κάνει για μια τεχνητή μακεδονική συνείδηση»,.
Η εφημερίδα, μάλιστα, προβαίνει σε σχόλια μιας φανταστικής ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, κατά την προσεχή σύνοδο κορυφής του NATO.
«Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική χαρά και ευχαρίστησή μου, που δημιουργείται από την σημαντική πρόσφατη ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη, μια ξεχωριστή ανακάλυψη στον τομέα της διεθνούς αρχαιολογίας», θα πει στην φανταστική ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς, όπως σημειώνει το σλαβικό κείμενο των Σκοπίων.
Μάλιστα – συνεχίζει το δημοσίευμα- η ελληνική εφημερίδα με αντι-σκοπιανό ύφος προσθέτει ότι οι σλαβικές αρχές «έχουν χτίσει ολόκληρο πολιτικό επιχείρημα πάνω σε ένα μύθο ότι η χώρα τους, τα Σκόπια, είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
Το ελληνικό άρθρο αναφέρει ότι τα σλαβικά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, εκθειάζουν, σκόπιμα, τη βελτίωση της υποδομής του αυτοκινητόδρομου «που φέρει το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου» σε μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των πρόσφατων ευρημάτων στην Αμφίπολη», σημειώνει μεταξύ άλλων  η τηλεόραση Sitel σε σχόλιο της.
Όπως αντιλαμβάνεστε μετά τις ανακαλύψεις για άλλη μια φορά θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος οι άκρως γελοίοι ισχυρισμοί των Σκοπίων για την καταγωγή του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και όλες οι αλυτρωτικές βλέψεις τους που εδράζονται στο θέμα της ονομασίας τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]