Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δολοφονία 2 νέων φίλα προσκείμενων στο Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή;;

| No comment
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου των 2 νεαρών που αγνοούνταν στη περιοχή της Μάνης.Οι δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Τρίτης εντοπίστηκαν νεκροί. Φόβοι υπάρχουν για πολιτικά κίνητρα στη δολοφονία των 2 άτυχων νέων που ήταν φίλα προσκείμενοι στο Λαικό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, οι δύο άτυχοι νεαροί εντοπίστηκαν σε απόκρημνη περιοχή, μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. 
Είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. 
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δεν πρόκειται για τροχαίο, αλλά για δολοφονία, αφού φέρονται να ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή που εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί, στη διάρκεια της αναζήτησης για τους δύο νεαρούς αγνοούμενους στη Μάνη. Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με πηγές της ΕΛΑΣ να μην αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. 
Στο σημείο αναμένεται το πρωί ιατροδικαστής για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους δύο ανθρώπους, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και η διαδικασία της επίσημης αναγνώρισης, η οποία επίσης αναμένεται το πρωί.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]