Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ελεύθερη φωνή μιας Συναγωνίστριας - "Το μήνυμα μας ξεκάθαρο και ειλικρινές: «Ή εμείς ή αυτοί» !! "




Έλληνες,

Οι Έλληνες Εθνικιστές έχοντας την συναίσθηση της βαριάς κληρονομιάς του Γένους μας δεν μπορούμε, δεν θέλουμε και δεν ανεχόμαστε να ζούμε σε μια Πατρίδα, τρισάθλια, ξευτιλισμένη και χωρίς όραμα, αλληλεγγύη και ελπίδα.



 Τα μεγάλα λόγια των επαγγελματιών πολιτικών-Νεοταξιτών δεν σκοπεύουμε ούτε να τα αναπαράγουμε αλλά ούτε και να τα ξανά-ανεκτούμε. Είμαστε εδώ, όρθιοι, ελεύθεροι και σας καλούμε όλους με σκοπό να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τις επόμενες γενεές που δεν έφταιξαν για να πληρώσουν την κρίση λίγων, απατεώνων πολιτικάντηδων που καμία σχέση δεν έχουν και ούτε είχαν ποτέ με τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Πιστοί στις αρχές του ελληνικού συντάγματος, αφοσιωμένοι στη νομιμότητα, τη δικαιοσύνη και κάθετα αντίθετοι στον εθνικό διχασμό, ακολουθώντας τη θεμελιώδη αρχή ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες ανεξάρτητα από κοινωνική θέση, αξιώματα και οικονομική κατάσταση είναι ίσοι απέναντι στο νόμο και την Πολιτεία και έχοντας συνείδηση του χρέους μας απέναντι στους εθνικούς αγωνιστές που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας, για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, βασισμένα στα εθνικιστικά ιδεώδη, έχουμε ιερό καθήκον να: - Υπερασπιζόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες του Έθνους και τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα: Εθνική Ανεξαρτησία, Εδαφική Ακεραιότητα και Λαϊκή Κυριαρχία όπως και τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες που θεμελίωσαν οι πρόγονοί μας, από την εποχή των προσωκρατικών φιλοσόφων εως των εθνεγερτών επαναστατών του 1821 και των αγνών πατριωτών αγωνιστών που αντιστάθηκαν στον ξένο κατακτητή κατά την Εθνική Αντίσταση.

- Τιμούμε την ιστορική κληρονομιά των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων, των κοινωνικών και θεσμικών κατακτήσεων, τα Εθνικά μας Σύμβολα και τις παραδόσεις του Γένους.

- Διαφυλάττουμε και υπερασπιζόμαστε πάση θυσία τη νομιμότητα, τη Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Ειρήνη, την κοινωνική συνοχή και την Ισονομία στην πατρίδα μας και αντιστεκόμαστε ενεργά με όλα τα προβλεπόμενα απο το Σύνταγμα μέσα σε οποιαδήποτε Κυβέρνηση η μορφή διακυβέρνησης εντός της χώρας η οποία προσπαθεί να υπονομεύσει την ακεραιότητα της Ελλάδας και να εκχωρήσει τμήματα της ελληνικής επικράτειας, ιστορικά σύμβολα και ονόματα, πλουτοπαραγωγικούς πόρους με αδιαφανείς εξευτελιστικές συμφωνίες.

- Αγωνιζόμαστε για άμεση δημοκρατία για κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρώπινη αλληλεγγύη, ειρήνη, συλλογική ευημερία και ελευθερία, αυτές τις πανανθρώπινες και παγκόσμιες αξίες που έχουν την αφετηρία τους στους Αγώνες, τις Θυσίες και τις πνευματικές και πολιτιστικές κατακτήσεις των προγόνων μας, Ελλήνων.

- Αποτρέπουμε παλαιοκομματικούς διχασμούς και καταστροφικές διχόνοιες, παραμερίζουμε ψευτοδιλήμματα και διχαστικές διαιρέσεις, καλλιεργούμε την ομόνοια μεταξύ μας και συνδιαλεγόμαστε χρησιμοποιόντας τους καρπούς της κοινής λογικής, αναδεικνύοντας έτσι την απογοήτευση μας από την ηθική απαξίωση και κοινωνική αποδόμηση που χαρακτηρίζουν το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο που έντεχνα έχει οδηγηθεί η Ελληνική κοινωνία, προς όφελος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.

- Αναζητούμε δημιουργικά δρόμο εξόδου από τη σημερινή κρίση, αγωνιζόμενοι για μια κοινωνία αλληλεγγύης και ευθύνης με σκοπό τη συνεργασία με κάθε γνήσια πατριωτική φωνή που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και αγωνίζεται για τα εθνικιστικά ιδεώδη και κινητοποιούμε όλους τους Έλληνες και αυτούς της Διασποράς που θα υποστηρίξουν το καλό της Ελλάδας.

- Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε το Έθνος μας με τιμιότητα, ήθος και συλλογικό πνεύμα και να προασπίσουμε το συλλογικό συμφέρον Αυτού θέτοντας το πάντοτε και σε κάθε περίπτωση υπεράνω του ατομικού, αξιοποιώντας το πλήρες ανθρώπινο δυναμικό μας, προσφέροντας τις γνώσεις μας και μεριμνώντας για την εκπαίδευση, ενημέρωση και πληροφόρηση όλων μας, θεμελιώδες δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη.

- Υπηρετούμε με τις δράσεις μας και την ανοικτή μας σχέση με την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες μέσω της ατομικής ή ομαδικής επικοινωνίας, ενημέρωσης και επιμόρφωσης επιτυγχάνοντας έτσι το στόχο των εθνικών και εθνικιστικών αξιών, τη διατήρηση και ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την ανάπτυξη της συλλογικής και ατομικής δημιουργίας και την αξιοποίηση του δυναμικού μας ως βασικού στοιχείου οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της πατρίδας μας.

- Αναλαμβάνουμε ενεργό δράση, στηριγμένη στην ελληνική παράδοση, αυτή της κοινωνικής συνοχής και της συμμετοχής όλων των πολιτών στις πολιτικές αποφάσεις και στην απονομή δικαιοσύνης για να μετατρέψουμε τη δίκαια αγανάκτηση και οργή του πολύπαθου λαού μας σε δύναμη δημιουργίας, ευθύνης, συνεργασίας, ανάπτυξης και εθνικής αναγέννησης.

- Έχουμε ως αρχή μας την ειρηνική συνύπαρξη των κρατών και την επίλυση τυχόν διαφορών μέσω της διπλωματίας, αναδεικνύουμε όμως την αξία της αποτρεπτικής ισχύος μιας δυναμικής και αποτελεσματικής εθνικής άμυνας λόγω των μεταβαλλόμενων ισορροπιών που προκύπτουν από πολιτικές, οικονομικές και αμυντικές διεθνείς συνεργασίες και εξελίξεις.

- Στηρίζουμε και επικαλούμαστε την οικουμενικά αποδεκτή από όλους εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σεβούμενοι τις θεμελιώδεις δημοκρατικές διαδικασίες, την ελευθερία λόγου, απόψεων και προτάσεων και είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε μορφή ρατσισμού.

Το μήνυμα μας ξεκάθαρο και ειλικρινές:
«Ή εμείς ή αυτοί»

Anastasia Koni 


ELNEWS - HELENICPRIDE


 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]