Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ..."ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ"!!!

Ηγετική επιστροφή στην Βουλή από τον Γενικό Γραματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Nίκο Μιχαλιάκο που η κυβέρνηση έχει φυλακίσει προσπάπτωντας στο κόμμα κατηγορίες "εγκληματικής οργάνωσης"...


Την ώρα μάλιστα που η φρουρά της Βουλής πήγε κοντά του, ο Μιχαλολιάκος φώναζε: «Μην τολμήσει κανεις να μ ακουμπήσει» και όλοι οι αστυνομικοί όντως απομακρύνθηκαν αφού μέσα στη Βουλή κανείς δεν έχει δικαίωμα να αγγίζει έναν βουλευτή, πόσο μάλλον έναναρχηγό κόμματος της τάξης του 10%.

Μόλις μπήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κτήριο της Βουλής γύρω του έσπευσαν συγγενείς και υποστηρικτές του κόμματος που είχαν λάβει άδεια εισόδου. Μάλιστα του φώναξαν το σύνθημα: «Ακου αρχηγε και άκου το καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για ακόμη μια φορά».

«Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, ΜΕ έχετε άδικα στις φυλακές. Είμαι αμετανόητος, εθνικιστής και χρυσαυγίτης και δεν θα με αλλάξετε». Με αυτή τη φράση, μεταξύ άλλων, απευθύνθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μαζί με Παππά και Λαγό μεταφέρθηκαν σήμερα στο κοινοβούλιο από τον Κορυδαλλό όπου είναι προφυλακισμένοι.

Επίσης μίλησε για «κράτος εισαγγελέων» και αναφερόμενος στην υπόθεση Μπαλτάκου, διερωτήθηκε: «Γιατί δεν το συζητάτε; Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα;», ενώ αποκάλυψε πως και ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης «ήθελε επαφές με το κόμμα όπως θα δείτε»  υπονοώντας ότι υάρχει καταγεγρεαμμένη συνομιλία μαζί του!
«Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης. Θα βρείτε και του Μουρούτη το τηλέφωνο. Ήθελε κι αυτός επαφές», ανέφερε, ενώ για τον Τ. Μπαλτάκο σημείωσε: «Τον Μπαλτάκο δεν τον ξέρει κανείς σας νωρίτερα. τον γνώρισα το 1973 που αντιπροσώπευε και μετά στο εθνικιστικό κίνημα. Όποτε, ήθελε να μου πει κάτι, μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες».

Ξεκινώντας την ομιλία του, κατηγόρησε τους βουλευτές του Κοινοβουλίου ότι οδήγησαν «με χειροπέδες στη φυλακή τον αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος, δεν του δώσατε σε προηγούμενες συνεδριάσεις να έχει λόγο» και πρόσθεσε: "Είναι αστείο που η εισαγγελέας μας απαγόρευσε να είμαστε εδώ όταν ψηφίζονταν κρίσιμα νομοσχέδια. Παρεμβαίνετε ωμά στη δικαιοσύνη, ζούμε σε αν κράτος εισαγγελέων".

Ευχαρίστησε ακόμη τους 530..000 και πλέον Έλληνες «που ύψωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου που φυλακίζει βουλευτές. Στην Ελλάδα και στο Σουδάν είναι φυλακισμένοι βουλευτές», τόνισε.

«Ποιος ξέχασε την 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν φτιάχτηκε το σόου με τις χειροπέδες στη ΓΑΔΑ. Ήταν ένα κόλπο για να μας πάτε στο 2%, όμως δεν μας πήγατε αλλά περισσότεροι Έλληνες συντάχθηκαν με τη Χρυσή Αυγή. Ούτε ένας από εσάς, ούτε ένα κανάλι, ούτε λέξη για το γεγονός. Ντροπή σας ψευτοδημοκράτες», συνέχισε.

Σε παρέμβαση άλλη βουλευτή την ώρα της ομιλίας του, ο Ν. Μιχαλολιάκος απάντησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος: «Σκάσε ρε», για να προσθέσει: «μας πήγαν με τις χειροπέδες, μας παραβίασαν τα δικαιώματά μας».

«Τη Χρυσή Αυγή δεν την έβαλε στη φυλακή καμία Δικαιοσύνη. Το μόνο που έκαναν ήταν να χαλκέψουν στοιχεία», σημείωσε και άρχισε να διαβάζει σειρά στοιχείων από τη δικογραφία,για να τα διαψεύσει στη συνέχεια.

Οι τρεις βουλευτές έφτασαν με τρία διαφορετικά οχήματα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα.

Μόλις μπήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο κτήριο της Βουλής γύρω του έσπευσαν συγγενείς και υποστηρικτές του κόμματος που είχαν λάβει άδεια εισόδου. Μάλιστα του φώναξαν το σύνθημα: «Ακου αρχηγε και άκου του καλά, ξεφτίλισε το σύστημα για ακόμη μια φορά».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε:
- Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, ΜΕ έχετε άδικα στις φυλακές. Είμαι αμετανόητος, εθνικιστής και χρυσαυγίτης και δεν θα με αλλάξετε
- Ειστε ένοχοι πολιτικής σκευωρίας, φτιάξατε κατηγορητήρια με βάση τις δημοσκοπήσεις
- Δεν την φοβάμαι την φυλακή, οι χειροπέδες που μου βάλατε είναι τίτλος τιμής  
- Ψάχνατε για οπλοστάσιο, τι βρήκατε;
- Που είναι το μαύρο χρήμα που λέγατε;
-  Δεν έχετε κάνει τίποτα για να βρείτε τους δολοφόνους Καπελώνη - Φουντούλη
- Πορνοβοσκοί, φυλλάδες της διαφθοράς, έδειξαν ψεύτικο καταστατικό της Χρυσής Αυγής.
- Το δημοψήφισμα έγινε πήρατε μαζί 31%, 2% λιγότερο από ό,τι ο βασιλιάς Κωνσταντίνος. Φύγετε είστε ανεπιθύμητοι στον τόπο


defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]