Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΟΡΛΙΝΗ ΣΤΟ ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Ο ρόλος μας είναι να διαφυλάξουμε το αύριο με ότι αυτό συνεπάγεται !! "




Υποψήφια για μια θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με την χρυσή αυγή. Τελικά τι είναι αυτό που σε τρομάζει αλλά και που σε ενθουσιάζει περισσότερο;;



Δεν θεωρώ ότι με τρομάζει κάτι. Άλλωστε ο Αγώνας μας, έχει δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πλήγμα γιατί πολύ απλά διακυβεύεται  το μέλλον της Πατρίδας μας. Οπότε, δεν νομίζω πως έχουμε την πολυτέλεια ούτε να τρομάξουμε, ούτε να ενθουσιαστούμε η μόνη μας επιλογή είναι να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος.

Πες μας 2 λόγια για σένα..τι έχεις σπουδάσει και που έχεις εργαστεί

Έχω σπουδάσει Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα και εργαζόμουν για πολλά χρόνια ως τεχνικός τύπου σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Εκλέχτηκα ως Οργανωτικός Γραμματέας στο σωματείο των τεχνικών τύπου Θεσσαλονίκης όπου με συνεχή αγώνα προσπάθησα να διεκδικήσω ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για εμένα και τους συναδέλφους μου. Σήμερα, εργάζομαι ως γραφίστρια σε εταιρεία ειδών ένδυσης. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να επισημάνω ότι όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία αξία για εμένα, καθώς για το μεγαλύτερο πράγμα που νιώθω πραγματικά υπερήφανη είναι ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

Τι θα προσπαθήσει να πετύχει η Χρυσή Αυγή μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο;;

Η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη. Ένας ρόλος που δικαιωματικά αξίζει στην χώρα μας καθώς χιλιάδες χρόνια τώρα έχει πληρώσει με φόρο αίματος την διατήρηση της πολιτισμικής ταυτότητας της Ευρώπης από τις ορδές των αλλοφύλων. Σε αντίθεση με τους πολέμιους μας, οι οποίοι υποβιβάζουν τον ρόλο της εκχωρώντας την Εθνική της κυριαρχία ενώ παράλληλα προωθούν –υπογείως ή μη- την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εδώ θα ήθελα να πω, πως καθότι κατά το ήμισυ Πόντια στην καταγωγή, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην γενοκτονία των Ποντίων από τις κεμαλικές ορδές. Μια γενοκτονία η οποία αναγνωρίστηκε πολύ αργά από την Ελληνική Βουλή ενώ στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως αγνοείται ως ιστορικό γεγονός. Ειδικότερα με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθείται από τους εντολοδόχους της χούντας του μνημονίου υποβαθμίζεται ο ρόλος της και αφήνει το παραθυράκι σε εκλεγμένους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να ομιλούν για «συνωστισμούς», για απελευθερωτές και στο πρόσωπο του σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ να πλέκουν εγκώμια. Άλλωστε, με μια πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ευρώπη, δίνεται αυτομάτως εισιτήριο ελευθέρας σε εκαττομύρια αλλοφύλων να εγκατασταθούν στην Πατρίδα μας. Η θέση μας, λοιπόν, είναι ξεκάθαρη: καμία ανοχή στην υποβάθμιση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, καμία ανοχή στην λαθρομετανάστευση, καμία ανοχή στις εδαφικές διεκδικήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα. Η Ελλάδα ήταν και πρέπει να ξαναγίνει πρωτοπόρος και κοιτίδα πολιτισμού και για την Ευρώπη.

Ποιoς πρέπει να είναι ο ρόλος της γυναίκας στο εθνικιστικό κίνημα;;

Η υπογεννητικότητα είναι το νο1 πρόβλημα αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που το επισημαίνει αυτό. Ακόμη κι αν δια μαγείας αύριο δεν είχαμε ούτε μνημόνια, ούτε την Μέρκελ το πρόβλημά μας θα συνέχιζε να ήταν η υπογεννητικότητα. Με λίγα λόγια δεν θα υπήρχε το μέλλον για το οποίο αγωνιστήκαμε να βγούμε από την σημερινή σκλαβιά μας: δεν θα υπήρχαν τα παιδιά μας, τα αυριανά Ελληνόπουλα. Ο ρόλος μας λοιπόν είναι να διαφυλάξουμε το αύριο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πιστεύεις ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του μέσα από την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή;;

Θεωρώ ότι ο κόσμος αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή, παρά την συνεχή προπαγάνδα των ΜΜΕ. Η Χρυσή Αυγή στον πολιτικό της λόγο ήταν συνεπής προεκλογικά και μετεγλοκικά. Κι αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Ήμασταν οι πρώτοι που από την αρχή μιλήσαμε για καταγγελία του μνημονίου και για την διαγράφη του παράνομου χρέους. Ήμασταν οι πρώτοι που μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο καταθέσαμε προτάσεις για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση -με την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου που μέχρι σήμερα μας οφείλει η Γερμανία-, ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε για τα ενεργειακά κοιτάσματα και την αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, για την επιστροφή στον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Ήμασταν οι πρώτοι που είπαμε τους κλέφτες κλέφτες και τους απατεώνες απατεώνες. Τα χρήματα των ίδιων μας των βουλευτών και των μελών τα διαθέσαμε στον ελληνικό λαό, διοργανώνοντας διανομές τροφίμων, ανοίγοντας δωρεάν κοινωνικά ιατρεία, βοηθήσαμε περιοχές που είχαν πληγεί από φυσική καταστροφή. Και το σημαντικότερο όλων αυτών; Δεν πήραμε τίποτα πίσω, δεν οπισθοχωρήσαμε στις θέσεις μας για να αρέσουμε, δεν κάναμε πίσω ούτε καν για πάρουμε ψήφους. Και την στάση μας αυτή την πληρώσαμε με τις πολιτικές διώξεις του κράτους εναντίον του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας και τις άναδρες εν ψυχρώ δολοφονίες του παρακράτους εναντίον των δυο αδερφών μας του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Γι όλα τα παραπάνω πιστεύω πως ο ελληνικός λαός τόσο στις 18 όσο και στις 25 Μαΐου θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα εναντίον των δυναστών του και θα στηρίξει την Χρυσή Αυγή. Γιατί στην συνείδησή του γνωρίζει πως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε το σάπιο σύστημά τους, γιατί πολύ απλά μιλάμε την γλώσσα της Αλήθειας και τίποτα παραπάνω.

Γιατί θα πρέπει ο ελληνικός λαός να εμπιστευτεί τον λαϊκό σύνδεσμο Χρυσή Αυγή;;Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα που θες να δώσεις στον ελληνικό λαό;;

Αυτές οι εκλογές αποτελούν ένα δημοψήφισμα όπου ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην ελεύθερη Ελλάδα ή στην Χούντα του Μνημονίου. Σ αυτές τις εκλογές ας ψηφίσει σκεπτόμενος το μέλλον των παιδιών του.

Μέχρι την τελική νίκη για μια ελεύθερη Ελλάδα

Λευτεριά στους πολιτικούς μας κρατούμενους

Ζήτω ο Αρχηγός

Μαρία Τσιορλίνη - Υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή


ELNEWS - HELLENICPRIDE 

 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]