Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γιακουμάτος: «Βλαμμένοι» οι Έλληνες ψηφοφόροι !!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Μ@Λ@ΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ !!




Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε κατά νου του ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αλλά τα λεγόμενά του, τα οποία παραθέτουμε παρακάτω, αξίζει να παρατεθούν και να σχολιαστούν.

Συγκεκριμένα, ο Γιακουμάτος μιλώντας για τις Ευρωεκλογές δήλωσε τα εξής: «Εγώ ζητάω ένα πράγμα: Μην τους βρίζεις, μετά τις εκλογές. Πριν τις εκλογές, όταν πας να ψηφίσεις, σκέψου ρε βλαμμένε λίγο».
Αν μη τι άλλο ο Γιακουμάτος εμμέσως πλην σαφώς ζητά να «μαυριστεί» η ΝΔ, την οποία βρίζει όλος ο κόσμος μετά τις εκλογές του 2012. Συμφωνούμε απολύτως μαζί του ότι δεν έχει νόημα να βρίζει κάποιος τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αφού τους έχει ψηφίσει πιο πριν. Μπορεί άνετα να τους τιμωρήσει δια μέσου της ψήφου του, δίνοντας την προτίμησή του σε εκείνον τον πολιτικό φορέα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες του και δεν θα τον προδώσει, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όσο για τον χαρακτηρισμό «βλαμμένε», αυτή είναι η αντίληψη που έχει ο Γιακουμάτος για τους Έλληνες. Για να είμαστε ακριβείς, την ίδια αντίληψη έχουν όλοι σχεδόν οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης για τον Ελληνικό Λαό. Από την στιγμή που δεν τους ψηφίζουν είναι «βλαμμένοι», «ανεύθυνοι», «επιπόλαιοι». Αν, μάλιστα, ψηφίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (όπως θα συμβεί άλλωστε μαζικά σε λίγες ημέρες) τότε τα… κοσμητικά επίθετα θα αυξάνονταν ραγδαίως.
Ας φροντίσουν οι Έλληνες ψηφοφόροι να φέρουν σε κατάσταση πανικού και απόγνωσης την προδοτική αυτή κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.
Γιώργος Μάστορας

xryshaygh.com


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]