Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Θεοδώρα Τζάκρη: «Θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής»

Η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη με άρθρο της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφερόμενη στα τερτίπια και τα νέα δημιουργήματα του πολιτικού κατεστημένου (π.χ. «Το Ποτάμι», οι «58» κ.λ.π.), προκειμένου αυτό να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, ανάμεσα σ΄άλλα «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» λέγοντας τα εξής:...


«Η Ελλάδα αυτήν την περίοδο και η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από ένα σιγανό ποταμάκι του εκσυγχρονισμού, αλλά από έναν χείμαρρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς.Έχει ανάγκη από την ακριβώς ανάποδη πορεία. Να αναχρονίσει, εάν το προηγούμενο ήταν εκσυγχρονισμός, τις σχέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, να προστατεύσει κοινωνικές ομάδες, να προστατεύσει την ελληνική βιομηχανία, τον αγροτικό τομέα και την κτηνοτροφία, να πάρει από τους λίγους και να δώσει στους πολλούς. Διότι, ειδάλλως, θα μας πάρει όλους το ποτάμι της Χρυσής Αυγής, καθώς όπου υπάρχει απόγνωση υπάρχουν και σωτήρες».

Η Τζάκρη κινείται «στην πιάτσα» και αφουγκράζεται τις διαθέσεις του κόσμου. Έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος δεν έχει φάει το παραμύθι που του σερβίρουν ο Σαμαράς και τα φερέφωνά του σχετικά με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία δυναμώνει ολοένα και περισσότερο ανάμεσα στον Ελληνικό Λαό.
Ζητάει, λοιπόν, την ενίσχυση της «ριζοσπαστικής αριστεράς», υπονοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο και συνεργαστεί στις επόμενες εκλογές, για να μην παρασύρει όλο το πολιτικό σύστημα «το ποτάμι της Χρυσής Αυγής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει καθημερινά να δείχνει ότι προσαρμόζεται στην συστημική χοάνη, προκειμένου να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση εξουσίας του καθεστώτος.  

Επομένως, «το ποτάμι της Χρυσής Αυγής» είναι σίγουρο ότι θα βουλιάξει το σαπιοκάραβο των αντεθνικών και αντιλαϊκών κομμάτων που έχουν παραχωρήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και έχουν καταστρέψει κάθε έννοια Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Γιώργος Μάστορας
www.xryshaygh.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]