Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η μόδα του αντιρατσίσμου και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας !!




Ρατσισμός . . . άλλη μια από τις καραμέλες που το ανθελληνικό καθεστώς χρησιμοποιεί για να στοχοποιήσει και να αμαυρώσει οποιονδήποτε Έλληνα ,που βλέποντας τις ορδές των λαθρομεταναστών να καταλαμβάνουν την χώρα μας, φωνάξει «Φτάνει πια».



Στο παραπάνω βίντεο είδαμε μια οικογένεια Ελλήνων τον οποίων το παιδάκι τους χρειάζεται μεταμόσχευση του μυελού των οστών . Στο ίδιο κάθισμα δίπλα τους έξω από το ιατρείο κάθεται και ένας «ευπαθείς» οικονομικός μετανάστης από κάποια χώρα της Ασίας που στην συνέχεια ανακοινώνεται από τον γιατρό ότι αυτός θα είναι ο δότης του μυελού στην μικρούλα που το χρειάζεται.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων η αναζήτηση ιστοσυμβατού δότη ξεκινάει από το στενό οικογενειακό περιβάλλον (κυρίως αδέλφια) του ασθενούς αφού ο ιστικός τύπος κάθε ατόμου κληρονομείται από τους γονείς του. Εάν δεν βρεθεί δότης στην άμεση οικογένεια τότε αρχίζει η διαδικασία αναζήτησης σε μη συγγενείς δότες. Η εύρεση μη συγγενούς ιστοσυμβατού δότη γίνεται μέσα από μια παγκόσμια «δεξαμενή» (BMDW – Bone Marrow Donors Worldwide) δοτών, όπου είναι συγκεντρωμένοι οι εθελοντές δότες μυελού των οστών από όλον τον κόσμο και η οποία ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η αναζήτηση μέσω της Διεθνούς «Δεξαμενής» γίνεται ανάμεσα από ένα σύνολο περισσοτέρων από 15 εκατομμύρια δοτών οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται. Η πιθανότητα λοιπόν συμβατότητας δύο τυχαίων ατόμων κυμαίνεται από 1:20.000 έως και 1:1.000.000.

Είναι λοιπόν φανερό ότι αυτό το βίντεο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να μας παρουσιάσει αυτούς σαν καλούς και φιλεύσπλαχνους. Άλλωστε οι όμοιοι τους έδειξαν ποσό φιλάνθρωποι είναι... Προσφάτως σε νοσοκομείο στην Συρία οι χρηματοδοτούμενοι «επαναστάτες» επιτέθηκαν σε νοσοκομείο αρχικά με όχημα βόμβα και μετά εκτέλεσαν τους γιατρούς του νοσοκομείου επειδή έκαναν εμβόλια στα παιδιά πράγμα αντίθετο με τις εντολές του Ισλάμ. Στην πατρίδα μας λοιπόν οι «ευπαθείς» έχουν δείξει ούκ ο λίγες φορές δείγματα του πολιτισμού τους.

 Πόσοι Έλληνες δεν έχουν βρει φρικτό θάνατο στα χεριά τους , όπως ο Μάνος Καντάρης, ή έχουν κακοποιηθεί φρικτά ψυχικά και σεξουαλικά όπως η μικρή Μυρτώ. Έχουν αυξήσει κατακόρυφα τους δείκτες εγκληματικότητας κατέχοντας τα πρωτεία στην διακίνηση και στην εμπορεία ναρκωτικών, στην μαστροπεία ακόμα και σε απαγωγές ατόμων σε κυκλώματα διακίνησης ανθρωπίνων οργάνων. Άλλοι πάλι πουλούν την πραμάτεια τους σε κάθε πολυσύχναστο δρόμο μπροστά από τα μαγαζιά των Ελλήνων τα οποία φυτοζωούν εξαιτίας του παραεμπορίου αλλά και τις μηδενικής αντιμετώπισης και καταστολής των δραστηριοτήτων αυτών με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις τους να κλείνουν η μια πίσω απ την άλλη οδηγώντας σε ακόμα βαθύτερη ύφεση την ελληνική οικογένεια που φτάνει σε σημείο να μην μπορεί να θρέψει τα παιδιά της.

 Ο συνδυασμός αυτών των καταστάσεων οδηγεί αναπόφευκτα στην γκετοποίηση περιοχών και σε πολλές περιπτώσεις απώλειας του έλεγχου αυτών από την κεντρική εξουσία που εν καιρώ οδηγεί στην επιβολή νέων νόμων (σαρία) σε αυτές άλλωστε είναι πρόσφατες οι εικόνες με το μαστίγωμα ισλαμιστών με κοφτερές λάμες στον Πειραιά. Καλό λοιπόν θα είναι οι προσκυνημένοι κυβερνόντες αντί να προσπαθούν μέσω προβοκατόρικων και ,σε επιπέδου παρουσίασης ,αστείων βίντεο να μας παρουσιάσουν ένα ανθρώπινο πρόσωπο των λαθρομεταναστών να αναλάβουν δράση και να τους απελάσουν άμεσα όλους.

Αλλιώς έρχεται σύντομα η μέρα που και οι λαθροεισβολείς αλλά και όσοι κερδίζουν από την παρουσία τους εδώ θα οδηγηθούν οι μεν εκτός των συνόρων της πατρίδας μας και οι δε στο εδώλιο του δικαστηρίου.

ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]