Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;



Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

 Μια συνήθης και πολύ αποτελεσματική μέθοδος σπίλωσης, συκοφάντησης και απαξίωσης ενός ιδεολογικού, πολιτικού και συνειδησιακού αντίπαλου, είναι η ταύτιση του κοινωνικού του προσώπου, του ήθους και της διαλεκτικής του, με έννοιες που μέσω των θεαματικών μέσων και της πληροφοριακής προβοκάτσιας, έχουν δαιμονοποιηθεί και περιθωριοποιηθεί, προβαλλόμενες μέσω χαλκευμένων παραμέτρων και μιας αντεστραμμένης πραγματικότητας.


 Έτσι λοιπόν η πίστη και η λατρεία σε έννοιες και ιδέες, ο ασπασμός αρχών και ιδανικών και τέλος οι πρακτικές και οι εκδηλώσεις που διέπονται από ήθος και δικαιοσύνη, ηθελημένα διαστρεβλώνονται και παρερμηνεύονται καταλήγοντας μέσω μιας πρισματικής διαδικασίας παραμόρφωσης, σε γενικευμένο αρνητισμό. Επίσης απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, κυρίως από πρόσωπα που σχετίζονται με το πνεύμα και την διανόηση, του τύπου αναχρονισμός, οπισθοδρόμηση, συντηρούν και ενισχύουν το όλο σκηνικό του γενικευμένου εξοστρακισμού λόγων, πράξεων και προσωπικοτήτων. Είναι πλέον αναγκαιότητα της σύγχρονης ψευδούς δημοκρατίας,, προκειμένου να στηρίξει καλλίτερα και πλέον εμπεριστατωμένα τον πόλεμο εναντίον των ουσιαστικών και όχι των πλασματικών εχθρών της, που μέσω της αληθινής επαναστατικής (όχι δια των όπλων, αλλά δια της διαλεκτικής) διαδικασίας κλυδωνίζουν και αποκαλύπτουν την εξουσιαστική της αθλιότητα θέτοντας σε οξύ κίνδυνο τα συμφέροντα και τα ωφελήματα του βδελυρού και σαθρού καθεστώτος, η κοινωνική απομόνωση και ο παραγκωνισμός, η απαξιωτική κατηγοριοποίηση τους βάσει ταυτοτήτων, εκ των προτέρων προβεβλημένων και ταυτισμένων με αντικοινωνική και εγκληματική συμπεριφορά.

 Μια κοσμοθεωρία, ένα σύστημα διαχρονικών αξιών, πίστης και ιδανικών, μπορεί να περιβληθεί και να ταυτιστεί με ένα χαρακτηρισμό, ή ταυτότητα που αυτομάτως να επιφέρει την συνολική του αμφισβήτηση και απόρριψη. Και ας συνεχίσουμε σε συγκεκριμένη βάση. Για όλους τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής σκηνής, που χαρακτηρίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα ως φασιστικό, την δε Λατρεία και Πίστη προς την Πατρίδα και την Φυλή, καθώς και την τιμητική συνείδηση της Ιστορικής κληρονομιάς, ως φασισμό, για όλους τους ανθέλληνες και δοσίλογους που κατέχουν ακόμη θέσεις εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου, θα θέλαμε να επισημάνουμε ως απάντηση στο κραυγαλέο και αποπροσανατολιστικό ψέμα τους, ότι η έννοια φασισμός, όπως αυτοί την προβάλουν και αναπαράγουν δεν παραπέμπει σ’ ένα πολιτικοοικονομικό και κοινωνικό σύστημα, αλλά σ’ έναν τρόπο θεώρησης, σκέψης και γενικότερης συμπεριφοράς, πρακτικής και συναναστροφής.

 Με τα δεδομένα τα δικά τους και τις παραμέτρους βάσει των οποίων οριοθετούν την ερμηνεία του όρου φασισμός, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής: Φασισμός δεν είναι η Πίστη και η Αγάπη προς την Πατρίδα, αλλά η περιφρόνηση και η άρνηση της, καθώς και η δια παντός τρόπου προσπάθεια βλάβης της, μέσω της υποστήριξης και προβολής ξένων συνομωσιών και σχεδίων που σκοπό έχουν να απειλήσουν την εδαφική ακεραιότητα και την Εθνική κυριαρχία. Φασισμός δεν είναι η πίστη προς την Σημαία, αλλά η προκλητική και αήθης καύση της, καθώς και η αναγνώριση του δικαιώματος προσβολής του Εθνικού Συμβόλου. Φασισμός δεν είναι η απαίτηση και η διεκδίκηση Υπερηφάνειας και Αξιοπρέπειας, βάσει της Ιστορικής μας κληρονομιάς, αλλά η παραχάραξη και διαστρέβλωση του νοήματος των Ιστορικών επών και των Αγώνων των προγόνων μας, καθώς και η απαξίωση του Αίματος των Μαρτύρων της Φυλής.

 Φασισμός δεν είναι το αναφαίρετο δικαίωμα μας ως Λαός να διατηρήσουμε το δικαίωμα της Φυλετικής μας καθαρότητας και να αμυνθούμε απέναντι στην εγκληματική απειλή των λαθρομεταναστών, αλλά η συγκέντρωση συμπαράστασης από την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα δικαστήρια της Ερμούπολης Σύρου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο αλλοδαπό κτήνος της Πάρου, που βίασε και κατέστρεψε την ζωή μιας 16χρονης Ελληνοπούλας. Όπως επίσης φασισμός είναι η χυδαία επιδοκιμασία και θριαμβολογία του Indymedia, όσον αφορά την εν ψυχρώ δολοφονία του συμπατριώτη μας Θανάση Λαζανά, εμπρός στο σπίτι του, από Αφγανούς λαθρομετανάστες. Φασισμός δεν είναι η διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες πολίτες, αλλά ή απολυταρχική πράξη της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής να παρεμποδίζει και να απαγορεύει την διενέργεια αυτής της Φιλανθρωπικής Κοινωνικής δράσης, προτιμώντας για θέμα καθαρά ευτελών πολιτικών μικροσυμφερόντων να εγκαταλείπει τους Πολίτες στην στέρηση και την πείνα.

Φασισμός δεν είναι η απομάκρυνση από τις λαϊκές αγορές χαρτόκουτων με εμπορεύματα λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων, τα περισσότερα των οποίων είναι προϊόντα κλοπής, αλλά η συνειδητή αδιαφορία και ανικανότητα της Πολιτείας να προστατεύσει τους νόμιμους εμπόρους, αυτούς που καταβάλουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς αυτή, αφήνοντας το λαθρεμπόριο και παραεμπόριο να οργιάζει, οδηγώντας τους τοιουτοτρόπως σε οικονομικό μαρασμό και κλείσιμο των επιχειρήσεων τους. Επιπλέον, φασισμός είναι το δικαίωμα που εκλαμβάνει από την κρατική ανοχή και αθλιότητα ο κάθε αλήτης εργοδότης, να αρνείται την καταβολή δεδουλευμένων στους εργοδοτούμενους και σε περίπτωση απαίτησης των χρωστούμενων εκ μέρους τους, να τους δολοφονεί με αλλοδαπούς μπράβους που έχει στην υπηρεσία του.

 Τέλος Φασισμός δεν είναι το μήκος της κώμης, ο χρωματισμός των ενδυμάτων, ή τα εθνικά εμβατήρια και το όνειρο της αναγέννησης του Ελληνισμού, αλλά το να δολοφονούνται εν ψυχρώ δυο νέα παιδιά για αυτά που πιστεύουν και ο Πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Χώρας να μην καταδικάζουν το έγκλημα. Όπως επίσης φασισμός είναι το ότι, ενώ το αίμα των δυο αθώων θυμάτων, ήταν ακόμη νωπό στο πεζοδρόμιο, ακροαριστερά μιάσματα και εξαμβλώματα, υπό τα απαθή βλέμματα της χυδαίας Πολιτείας, διαδήλωναν στο Γαλάτσι φωνάζοντας το σύνθημα «Για τον Παύλο Φύσσα δεν φθάνουν ένας δυο, όλοι οι ναζιστές στο νεκροτομείο», αμαυρώνοντας συγχρόνως και την μνήμη του νεκρού και άδικα δολοφονημένου Παύλου. Φυσικά θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να γράφουμε σελίδες με τέτοιες αναφορές.

Αλλά σταματάμε εδώ, θεωρώντας ότι οι αναγνώστες θα μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν εις βάθος πλέον, γιατί ήδη επιφανειακά όλοι το έχουν συνειδητοποιήσει, ότι σ αυτό τον βασανισμένο και δυστυχή τόπο, οι μόνοι φασίστες είναι αυτοί που περιφέρονται εντός του κοινοβουλίου και των διαδρόμων των κυβερνητικών κτιρίων, αδιαφορώντας για τα δεινά του Ελληνικού Λαού και για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική εξαθλίωση του. Είναι αυτοί που υπηρετούν πιστά, τα συμφέροντα των ξένων δανειστών και τοκογλύφων, είναι αυτοί που ανηλεώς στρέφουν την πλάτη στους Έλληνες Πολίτες, αγκαλιάζοντας, ενισχύοντας, στηρίζοντας και αποθρασύνοντας κάθε λαθρομετανάστη, ρομά, περιθωριακό, τρομοκράτη και γενικότερα κάθε αντικοινωνικό και εγκληματικό στοιχείο. Έλληνες μην αποθαρρύνεστε και μην πτοείστε.

Η Νίκη πλησιάζει. Η ώρα της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας και της Αναγέννησης του Ελληνισμού είναι κοντά. Στηρίξτε το Εθνικιστικό Κίνημα και τον Αγώνα μας για την Ελλάδα και την Φυλή, για μια Εθνικιστική, Κοινωνική Πολιτεία.

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]