Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ !!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ "ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ" ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ !!!




Σύμφωνα με το δελτίο του ΣΤΑΡ, ένας μάρτυρας κλειδί αποκάλυψη, ότι έρευνες συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου για να βρεθεί το μοναστήρι όπου η ΧΑ και ο Βουλευτής της περιοχής έχουν μετατρέψει σε οπλοστάσιο.
Πέντε λεπτά αργότερα ο παρουσιαστής των μέχρι τώρα life style ειδήσεων του ΣΤΑΡ είπε ότι τελικά δεν βρέθηκε τίποτα στο μοναστήρι,
αλλά εκεί μάζευαν τρόφιμα για να βοηθήσουν τον κόσμο. Με φανερή ειρωνεία ο παρουσιαστής άφησε να εννοηθεί ότι έχουν προλάβει και τα έχουν κρύψει. Ο "μάρτυρας κλειδί" είπε ακόμα ότι έδειραν οι ΧΑυγίτες τους αλλοδαπούς στο λιμάνι της περιοχής. (αυτός ο μάρτυρας ξεπετάγεται παντού τελικά)

Επειδή τυγχάνει να είμαι από την περιοχή που με τόσο μεγάλη μαεστρία δεν αποκάλυψαν αλλά ζωγράφισαν θέλω να δώσω και εγώ τη δική μου "αποκλειστική μαρτυρία". Παρακαλώ επειδή αγανακτώ αυτές τις μέρες και δεν έχει σημασία τι ψήφιζα, μπορώ να δηλώσω ότι τώρα θα ψηφίσω ΧΑ γιατί βλέπω τον πόλεμο που κάνουν και είναι φανερά στημένος. Αυτό είναι κάτι που συζητάνε ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί στα καφενεία. Ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Όλοι στην περιοχή της Κορίνθου (ναι το αποκαλύπτω εγώ), γνωρίζουμε ότι στο μοναστήρι αυτό μαζεύονται τα τρόφιμα για να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που η εγκληματική οργάνωση των δημοκρατικών κομμάτων τους επέβαλε την ανέχεια. Επίσης δεν είναι έρημο.

Όλοι ξέρουμε ότι στο λιμάνι, δεν τόλμαγε να πάει κανένας γιατί εκεί οι τσιγγάνοι και οι αλλοδαποί έχουν κάνει γκέτο. Οταν παρκάρεις το αυτοκίνητο ξεπετάγεται από κάπου ένας από αυτούς και σου λέει, "δώσε 5 ευρώ για να στο φυλάω". Αν δεν το κάνεις, χάθηκες. Γυρνάς και το βρίσκεις σπασμένο.

Στο ίδιο λιμάνι έκαναν επίθεση σε ένα ζευγαράκι και σκότωσαν την κοπέλα. Αν κάτσω και γράψω τα περιστατικά βέβαια θα φτιάξω την χρυσή έκδοση του Γιοβάνη.

Τι έγινε λοιπόν, σε εκείνη την ημέρα στην επίθεση όπου ο "αποκλειστικός μάρτυρας" αποκάλυψε?

Στο λιμάνι άτομα από τη ΧΑ μαζί με τον Στάθη Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας πέρασαν από το λιμάνι, επίτηδες ναι, για να δουν τι συμβαίνει. Όταν οι αλλοδαποί είδαν ότι άτομα της ΧΑ πλησίαζαν άρχισαν να πέφτουν στο λιμάνι. Όπως μου είχε πει φίλος μου (ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο) που ήταν μπροστά στη φάση αυτή "τι διάολο με καλαμάκια ανέπνεαν? Δεν μπορούσα ούτε τα κεφάλια τους να δω". Αυτό ήταν το ανέκδοτο της περιοχής για μέρες.

Δεν χτύπησαν, δεν έβρισαν, δεν σκότωσαν, δεν έκαναν τίποτα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην Κόρινθο εκτός από Συριζαίους οπαδούς γιατί χουν εκπληκτική φαντασία.

Πέρα από όλα αυτά έχω να πω ότι ο Στάθης Μπούκουρας έχει προσπαθήσει να πετύχει πολλά πράγματα και όλοι απορούμε πότε κοιμάται αυτός ο άνθρωπος. Ας μας πουν ποιός του έκαψε το φούρνο του την ίδια ώρα που μετέφεραν λαθρομετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Ας μας πουν γιατί τους πήγαν εκεί τόσο βιαστικά ενώ εκεί υπήρχαν ακόμα πυρομαχικά και όπλα. Ας απαντήσει κάποιος για τη σχέση του Τατούλη με την ΤΕΡΝΑ τελικά!!! Γιατί ένας λόγος που κυνηγούν τον Μπούκουρα είναι και αυτός. Υπάρχει συνέντευξή του εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=vr8hEpw2NUo)

Παρακαλώ προωθήστε το γιατί μας πνίγει και το δίκιο μας που τόσο τεχνηέντως μας αφαίρεσαν οι "μη φασίστες".

Ενα τόνο κρέας μοίρασαν στα περιβολάκια της Κορίνθου οι φασίστες τα Χριστούγεννα!! Ενα τόνο κρέας που μας ληστέψατε κύριοι Δημοκρατικοί.



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]