Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

''Κατέριψαν'' το Α-7 του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ....οι Αντιαεραπόροι της Μοίρας " ΧΩΚ'' που έκτελούσε ξαφνική ''επιδρομή'' !!!



Σε Συναγερμό πενταλέπτου μπήκε σήμερα το πρωί περί την 9: 35 η Πυροβολαρχία ΧΩΚ της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ όταν το ''RADAR του Χορτιάτη ανέφερε (άγνωστα ίχνη) που πετούσαν χαμηλά πάνω απο το κύμα δίπλα από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής ! 


Δόθηκε συναγερμός (blazy skies) στην Μοίρα κατευθυνόμενων Βλημάτων ''ΧΩΚ'' και η Πυροβολαρχία που εκτελούσε 20λεπτη ετοιμότητα μπήκε σε κατάσταση on και ανέφερε ετοιμότητα και κατάσταση Μάχης με ετοιμότητα εκτοξεύσεως πυραύλου ....Χωρίς κανείς να γνωρίζει το Παραμικρό ή τι ακριβώς συμβαίνει ! Ta RADAR της Πυροβολαρχίας εντόπισαν και εγκλώβισαν τα μαχητικά που έκαναν χαμηλή επιδρομή στο SITE της Πυροβολαρχίας από τα 31 χλμ !!! Παρά τις προσπάθειες του χειριστή Άσσου στους ελιγμούς του πρώτου από την Τριάδα των Α-7 που εκτελούσε την επιδρομή το ''kill ''ήταν αναμενόμενο και έγινε απο τα 30χλμ !!

 Στην επιδρομή συμμετείχε ο Α/ΓΕΕΘΑ που πετούσε με το 2ο μαχητικό αλλά και ο Α/ΓΕΑ που πετούσε σε σχηματισμό ! Αν και τα Α-7 ήρθαν από 2 διαφορετικές κατευθύνσεις ανατολικά και δυτικά της Πυροβολαρχίας και χωρίς την βοήθεια του RADAR του Χορτιάτη που είχε πάρει εντολή να τηρήσει ''σιγή ασυρμάτου'' ....Τα μαχητικά βρήκαν τον μάστορά τους ! 

 Το Συμπέρασμα όμως είναι εκτός οτι στα βόρεια σύνορα μας απλά δεν περνάει κουνούπι , αλλά και οι τρομακτικές δυνατότητες του Α-7 που παρά τα χρονάκια του έδειξε οτι δεν καταλαβαίνει ΄΄Χριστό ΄΄! Στο τέλος της ''επιδρομής ''οι Α/ΓΕΕΘΑ & Α/ΓΕΑ πέταξαν πάνω από το χώρο εκτοξεύσεως σε σχηματισμό χαιρετώντας το προσωπικό της Πυροβολαρχίας ....Το Τι ακριβώς περιμένει τα Τούρκικα μαχητικά στο Αιγαίο ! Ενα δείγμα απο τα ¨ΧΩΚ¨ εδώ ! 

veteranos.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]