Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

MHNYMA ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ..." ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!"



Το θεατράκι που έχει στηθεί γύρω από το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου καλά κρατεί. Προτάσεις επί προτάσεων έχουν γίνει από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου με μόνο σκοπό την αναχαίτιση της εθνικιστικής ιδέας.


Ιδέας που εν δυνάμει η Xρυσή Aυγή αντιπροσωπεύει στην βουλή. Δυο ημέρες πριν στην διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο ,γνωστός για τις μαρξιστικές και σταλινικές του αντιλήψεις, Νίκος Μπογιοπουλος εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στην Χρυσή Αυγή με φόντο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Έτσι λοιπόν κουνώντας εκτυπωμένα φύλλα από προ δεκαπενταετίας περιοδικά με εξώφυλλα τον Χίτλερ και πολλά ακόμα ναζιστικά σύμβολα αναμασούσε τα ίδια επιχειρήματα με όλους όσους έκαναν το ίδιο.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Γ.Γ του κόμματος Νίκος Μιχαλολιακος δεκάδες φορές αυτά ήταν αντιλήψεις και ζητήματα του παρελθόντος και κάποια από αυτά μάλιστα ίσως και εσκεμμένα για να τραβήξει τότε τα βλέμματα σε μια εποχή που η ιδέα του εθνικισμού ήταν σε ύφεση. Ο Χίτλερ λοιπόν σύμφωνα πάντα με τον ίδιο ήταν ένας εγκληματίας πολέμου όπως και οι Ναζί και θα τους πολεμούσε με λύσσα και δε θα έκανε καμία συμφωνία μαζί τους όπως έκαναν οι κομμουνιστές.

Συμφωνίες που σήμερα αγνοούν εσκεμμένα όπως το Γερμανοσοβιετικό Σύμφωνο μη Επίθεσης ή Σύμφωνο Μολότωφ - Ρίμπεντροπ που χαρακτηρίζει το σύμφωνο μη επίθεσης που υπέγραψαν στις 23 Αυγούστου 1939 στη Μόσχα ο Γερμανός Υπουργός ΕξωτερικώνΓιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ (Joachim von Ribbentrop) και ο Υπουργός Εξωτερικών τηςΣοβιετικής Ενώσεως, Βιατσεσλάβ Μιχαήλοβιτς Μολότωφ (Vjačeslav Michajlovič Molotov). Μυστικά προσαρτήματα της συνθήκης αυτής προέβλεπαν αφενός τον διαμελισμό της Πολωνίας και αφετέρου τη δημιουργία σφαιρών επιρροής των συμβαλλομένων μερών σε χώρες της Ευρώπης. Μια εβδομάδα μετά η Βέρμαχτ επιτέθηκε στην Πολωνία και την συνέτριψε ενώ σχεδόν ταυτόχρονα σοβιετικές μεραρχίες έπραξαν το ίδιο. Οι Σοβιετικοί λίγους μήνες μετά εκτέλεσαν μαζικά χιλιάδες Πολωνούς στο Κατυν στα πλαίσια της κοινωνικής μηχανικής που πραγματοποιούσαν για την αναγέννηση της νέας σοβιετικής κοινωνίας.

Αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό όμως πόσοι γνωρίζουν για τα εγκλήματα που έπραξαν όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα και το πόσο στενά συνεργάστηκαν με το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας. Όπως λέει ο καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, Νόρμαν Ντέιβις: «Τα ναζιστικά SS και η υπηρεσία ασφαλείας του Στάλιν NKVD συνεργάστηκαν πολύ στενά... Η σοβιετική μηχανή του τρόμου λειτουργούσε ήδη είκοσι χρόνια όταν οι ναζί άρχισαν τα δικά τους εγκλήματα». Ο πρώην πράκτορας των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών, Βίκτορ Σουβόροφ, αποκάλυψε ότι «αντιπροσωπεία της Γκεστάπο και των SS επισκέφθηκε τη Ρωσία για να μάθει τεχνικές χτισίματος των στρατοπέδων συγκέντρωσης»!!.

Η συνεργασία όμως των δύο ολοκληρωτικών καθεστώτων δεν περιορίστηκε στη μεταφορά τεχνογνωσίας τρόμου από τις σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες προς την Γκεστάπο και τα SS. Υπήρξε διαρκής ροή πρώτων υλών, ακόμη και τροφίμων από την ΕΣΣΔ (στην οποία ο λαός λιμοκτονούσε) προς τη ναζιστική Γερμανία. Και δεν ήταν μόνο οι πρώτες ύλες και το σιτάρι. Μετά την πτώση του κομμουνισμού βρέθηκαν στα σοβιετικά αρχεία κατάλογοι έκδοσης Εβραίων και Γερμανών κομμουνιστών στο ναζιστικό καθεστώς.

Είναι φανερό λοιπόν πέρα του ότι αυτά τα δυο συστήματα αναπτύχθηκαν παράλληλα σαν να ήταν πείραμα συνεργάστηκαν και  πολύ στενά σε κάθε επίπεδο.
Είναι πολύ γνωστό ότι η σοβιετική ένωση είχε 20.000.000 νεκρούς στην διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου όμως τα θύματα που προκάλεσε εντός του εδάφους της είναι πολλαπλάσια και υπερπολλαπλάσια αυτά που προκάλεσαν όλα τα μαρξιστικά καθεστώτα.

Ένα μεγάλο έγκλημα του σταλινικού καθεστώτος ήταν αυτό που οι Ουκρανοί ονομάζουν «Γολοντομόρ». Προέρχεται από τις λέξεις «Γόλοντ» που σημαίνει λιμός και «μορίτι» που σημαίνει πρόκληση βίας ή θανάτου. Κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια πόσοι πέθαναν από την πείνα που επέβαλε το σταλινικό καθεστώς στην Ουκρανία. Σε τηλεγράφημα προς τα κεντρικά της ΝΚVD, ο τοπικός διοικητής στο Χαρκίβ έγραψε στις 5 Ιουνίου του 1933: «... η θνησιμότητα είναι πλέον τόσο μεγάλη που σε κάποια χωριά οι τοπικές αρχές σταμάτησαν να μετρούν τους θανάτους...». Υπολογίζεται πάντως ότι τον χειμώνα του 1932-1933 πέθαναν 7-10 εκατομμύρια, δηλαδή το 20-25% του πληθυσμού της σιτοπαραγωγού αυτής χώρας.
Τον Σεπτέμβριο του 1932 ο Στάλιν ανακοίνωσε στους επιτελείς του ότι η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται άσχημη. «Αν δεν λάβουμε άμεσα μέτρα μπορεί να χάσουμε την Ουκρανία». Οι εξεγέρσεις των χωρικών μετά την κολεκτιβοποίηση των χωραφιών την περίοδο 1921-22, ήταν κανόνας. Έτσι, το φθινόπωρο του 1932 ο Στάλιν διέταξε τον στρατό να σφραγίσει τα σύνορα της Ουκρανίας, ώστε να μην μπορεί να εξέλθει κανείς. Κατόπιν, μονάδες της αστυνομίας άρχισαν την κατάσχεση όλων των τροφίμων στις κολεκτίβες. Οποιοσδήποτε έκρυβε λίγο σιτάρι ή άλλα τρόφιμα καταδικαζόταν σε θάνατο για «κλοπή σοσιαλιστικής περιουσίας». Το καθεστώς έφτασε να απαγορεύει ακόμη και την αναφορά των αιτιών θανάτου. Η λέξη «Γόλοντ» (λιμός) βαφτίστηκε «αντεπαναστατική φημολογία». Όπως ακριβώς θα την έλεγε το ΚΚΕ σήμερα...

Ας μην στεκόμαστε όμως μόνο σε αυτόν. Ο εμπνευστής της εβραιοκινούμενης επανάστασης των μπολσεβίκων Λένιν ήταν εξίσου εγκληματική φυσιογνωμία . Κατά την διάρκεια της οκτωβριανής επανάστασης δημιούργησε την Τσέκα που ήταν κάτι σαν την Γκεστάπο των Γερμανών δηλαδή η μυστική αστυνομία του καθεστώτος. Η Τσέκα δημιουργήθηκε αμέσως μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των κυβερνήσεων των Μπολσεβίκων. Ήταν ο άμεσος διάδοχος της "Επιτροπής αγώνα ενάντια στην αντεπανάσταση". Δημιουργήθηκε ανάμεσα στις 21 Νοεμβρίου / 4 Δεκεμβρίου του 1917. Η Τσέκα έπαιξε ρόλο καταπίεσης της επανάστασης της Κροστάνδης το 1921 και ενορχήστρωσε μια εκστρατεία καταπίεσης που έγινε γνωστή σαν "Ερυθρός Τρόμος". Εκτιμάται ότι περίπου 250.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την Τσέκα κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Το 1922 η Τσέκα μετασχηματίστηκε μέσα στη πολιτική διοίκηση του κράτους σε GPU τμήμα της NKVD της Ρωσικής SFSR.

Ο ίδιος ήταν εμπνευστής και θιασώτης των γκουλαγκ και εξέδωσε διάταγμα για την δημιουργία τους λίγο μετά την οκτωβριανή επανάσταση. Στο σύνολο των στρατοπέδων συγκέντρωσης Γκουλαγκ εξορίστηκαν περίπου 30.000.000 άνθρωποι και πολλές έρευνες και εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι οι θάνατοι στα Γκουλαγκ ανέρχονται σε 10.000.000 νεκρούς! Γενικώς όλοι όσοι απεβίωσαν στα κομμουνιστικά καθεστώτα από βασανιστήρια η καταναγκαστικά έργα υπολογίζονται στα 100.000.000 ψυχές. Όλοι αυτοί έζησαν τη μαγεία του σοσιαλισμού...
Διαβάζοντας λοιπόν τα παραπάνω βλέπουμε ότι τα εγκλήματα που έπραξαν οι κομμουνιστές – ΣΟ – CIA – ΛΗΣΤΕΣ κάνουν τον Χίτλερ να μοιάζει μαθητούδι του δημοτικού.

Ο σταλινικός λοιπόν Νίκος Μπογιοπουλος προφανώς ηθελημένα αγνοεί τα ανωτέρω και μας λέει ότι ο κόκκινος στρατός συνέτριψε το τέρας του ναζισμού και ελευθέρωσε τον κόσμο. Σαφώς τον ελευθέρωσε από τον ναζισμό και τον παρέδωσε βορά στα νύχια των διεθνιστών – παγκοσμιοποιητων των Βρυξελλών και στο 4ο οικονομικό ράιχ για να ολοκληρώσει ότι δεν έκανε τότε. Κατηγορεί εμάς του εθνικιστές ότι οι ιδέες μας δεν αξίζουν φράγκο. Προφανώς γι αυτόν δεν αξίζουν γιατί ένας κουτβιστης διεθνιστής όπως ο ίδιος δεν έχει νιώσει ποτέ τον εαυτό του κομμάτι του έθνους και της φυλής. Θεωρεί ότι οι κομμουνιστές εγκληματίες, που ήθελαν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε σοβιέτ και παρέδωσαν την ιερή γη της Μακεδονίας στους Σλάβους, και κατέσφαξαν εκατοντάδες συμπατριώτες μας είναι πιο άξιοι.
Επειδή λοιπόν η ιστορική μνήμη και η ιστορική αλήθεια πρέπει να αποκαθίστανται ας θυμηθούμε κάποια από τα εγκλήματα των κόκκινων τεράτων:

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
Η πιό απάνθρωπη σφαγή Ελλήνων. Μετά τα φονικά γεγονότα της Καλαμάτας ακολούθησε σφαγή 2.000 αιχμαλώτων η οποία κράτησε γιά μέρες. Το μακελειό δεν περιορίστηκε στο Μελιγαλά, αλλά επεκτάθηκε σε όλη την γύρω περιοχή.

ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ
Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα.

ΦΕΝΕΟΣ
Στον Φενεό Κορινθίας δολοφονήθηκαν μαρτυρικά περίπου 4.000 άνθρωποι από όλη την Βόρεια Πελοπόννησο. Μετά από κράτηση τους στη Μονή Αγ.Γεωργίου όπου βίωναν κάθε είδους εξευτελισμούς και μαρτύρια, σφάζονταν στις πέριξ της Μονής πλαγιές.

ΣΤΙΜΑΓΚΑ
Παράλληλα με τη γενοκτονία του Φενεού, εκτεταμένες σφαγές από τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ έγιναν και στην περιοχή Στιμάγκας Κορινθίας, επί του λόφου της Ευαγγελίστριας. Περιγράφεται ακόμη και περίπτωση καννιβαλισμού, από τους δαιμονισμένους κομμουνιστές. Τα πτώματα βρέθηκαν διάσπαρτα στις χαράδρες και στις πλαγιές ενώ κατορθώθηκε να αναγνωριστούν πάνω απο 800 θύματα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στο εκεί μνημείο.
ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥ
Στην προσπάθεια του το ΚΚΕ να εξοντώσει κάθε ένοπλη αντιστασιακή ομάδα εκτός του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δολοφόνησε τον ήρωα βενιζελικό συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό και τριακόσιους από τους άντρες του, του 5-42 Συντάγματος Ευζώνων. Οι άντρες του Ψαρρού βασανίστηκαν άγρια πριν σφαγιαστούν. Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα κυρίως στο Κλήμα Δωρίδας, αλλά και στο Δρακοκάρκαρο Παρνασσού.
ΑΓΙΟΝΟΡΙ
Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδεα.

ΚΙΛΚΙΣ
Η κρυφή σφαγή της Μακεδονίας. Στο Κιλκίς κατέφυγαν κυνηγημένοι από τον ΕΛΑΣ και τον Βουλγαρικό στρατό, άνδρες της ΠΑΟ, του ΕΔΕΣ Μακεδονίας, ένοπλα αντικομμουνιστικά τμήματα και οικογένειες αντιφρονούντων. Μετά από μάχη κατά τη διάρκεια της οποίας συντρίφτηκαν οι θέσεις των αμυνόμενων από τα πυροβόλα του Βουλγαρικού στρατού, άνδρες του ΕΛΑΣ εισήλθαν στην πόλη. Επακολούθησε σφαγή των αιχμαλώτων σε όλη την πεδιάδα του Κιλκίς, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε ενδοποντιακός εμφύλιος στον οποίο αριστεροί Καυκασοπόντιοι δολοφόνησαν δημοκρατικούς Πόντιους των παράλιων.
Οι νεκροί υπολογίζονται μεταξύ 5 – 7 χιλιάδων.

ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Π.Α.Ο.
Στο σχέδιο της εξουδετέρωσης κάθε αντιστασιακής οργάνωσης εκτός του ΕΛΑΣ, ώστε το ΚΚΕ να καταλάβει ενόπλως την εξουσία μετά την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων κατοχής, βαρύτατο τίμημα πλήρωσε η μεγάλη αντιστασιακή ομάδα της Μακεδονίας, η Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση (ΠΑΟ). Με συνδιασμένες επιχειρήσεις του ΕΛΑΣ και του Βουλγαρικού Στρατού, αιχμαλωτίστηκαν και σφαγιάστηκαν από τους εαμοκομμουνιστές πάνω από 1.200 αντάρτες της ΠΑΟ στις Σέρρες, Τραπέζια Νικόκλειας, Βισαλτία, Προμαχώνα, Αρναία και Κιλκίς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετοί αντάρτες της ΠΑΟ υπέστησαν εξόρυξη οφθαλμών και αφέθηκαν να πεθάνουν αβοήθητοι στις δασικές περιοχές των Τραπεζιών και της Βισαλτίας.

ΑΘΗΝΑ
Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 1944, ορδές αλητών, περιθωριακών και εγκληματιών του ΚΚΕ ξεχύθηκαν σε όλη την πρωτεύουσα ληστεύοντας, βιάζοντας και δολοφονώντας όποιον ήθελαν. Είναι οι εφιαλτικές μέρες των σφαγών με τα κονσερβοκούτια, οι κολασμένες ημέρες των μανιακών δολοφόνων όπως οι Μονέδας, Κουκούτσης, Μπουρδής, Τζογανάκης, Μακαρώνας. Στο Περιστέρι, Τουρκοβούνια, Υμηττό, Διυλιστήρια Ούλεν, Λατομεία Κοπανά, Καισαριανή, Πειραιά κ.α. διαπράχθηκαν φρικτά βασανιστήρια και ομαδικές σφαγές. Επακολούθησε ομηρία χιλιάδων ανθρώπων, από τους οποίους πέθαναν εκατοντάδες. Οι φονευθέντες υπερέβησαν τους 25.000.
Ας πάψουν λοιπόν όλοι αυτοί οι κομμουνιστοπληκτοι να μας κάνουν μαθήματα ιστορίας και ήθους . Ας σταματήσουν να μιλούν για τάγματα εφόδου που δε μπορούν να αποδείξουν όταν μέσα στην πόλη μας οργανωμένες εγκληματικές ομάδες της ευρύτερης αριστεράς απόγονοι των τρομοκρατών της ΟΠΛΑ που σήμερα λέγονται Λαϊκή Δημοκρατική Πολιτοφυλακή μαζί με ορδές ισλαμιστών ,παρότι δηλώνουν άθεοι οι ίδιοι… ούτε θεός ούτε αφέντης αλλά ζήτω το Ισλάμ, δρουν άλλη μια φορά ενάντια στον Ελληνικό λαό λαι καταφέρονται υβριστικά στο μόνο κόμμα που ως τώρα έχει την μόνη σοβαρή και υπεύθυνη θέση υπέρ της πατρίδος μας και των ζωτικών της συμφερόντων. Την Χρυσή Αυγή.
Το τέλος έρχεται και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είμαστε ελαφροδεξιουληδες δεν υπογράφουμε συμφωνία σε καμιά Βάρκιζα και ούτε ποτέ θα θελήσουμε να προκαλέσουμε κακό στην Ελληνική κοινωνία όμως αν κάποιοι δοκιμάσουν να κάνουν κακό στην φυλή μας τότε ο Γράμμος το Βίτσι και το σύνταγμα Μακρυγιάννη θα αναβιώσουν μια και καλή.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE

(πηγη - βιβλιο - "Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΝΙΣΜΟΥ")


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]