Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σε οικονομική ανέχεια οι Έλληνες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοι εξαιτίας της συγκυβέρνησης !!




Την ώρα που οι συνέταιροι της τρικομματικής συγκυβέρνησης ασχολούνται με την ΕΡΤ, στοιχεία - σοκ έρχονται στη δημοσιότητα για την τραγική διαβίωση των Ελλήνων Αξιωματικών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία το 35% των εν ενεργεία Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πια, αναγκάζεται και διατρέφεται από το συσσίτιο των φαντάρων! Αυτό συμβαίνει επειδή οι αποδοχές τους έχουν μειωθεί κατά 45% και κανείς δεν ξέρει αν τους περιμένει και άλλη μείωση.

Ακόμη και αυτή η σίτιση σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δωρεάν, καθώς για το κάθε πιάτο φαγητό που τους σερβίρεται πληρώνουν 2,5 ευρώ. Όσο, δηλαδή, έχει κοστολογηθεί από το ΓΕΣ ότι είναι η δαπάνη για την ατομική μερίδα φαγητού. Αν μάλιστα ισχύσει η πληροφορία ότι θα υπάρξει και νέα μείωση στις αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών κατά 10% και 20% θα σημάνει αυτόματα ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί θα βρεθούν σε ακόμη πιο οικτρή κατάσταση.

Στην κατεχόμενη Ελλάδα του μνημονίου, σε μια χώρα όπου η «ηγεσία» της έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, με την απίστευτη δουλοπρέπεια απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους, η απαράδεχτη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι Υπερήφανοι Έλληνες Αξιωματικοί αποτελεί έναν ακόμη κρίκο της αλυσίδας με την οποία κρατούν αιχμάλωτη την Χώρα μας.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]