Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Χρυση Αυγη προς Τσιπρα.... "Παρά την όποια ιδεολογική αντίθεση μπορεί να έχουμε εμείς με τον Αργεντίνο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, είναι ιεροσυλία ΕΣΥ να χρησιμοποιείς το όνομά του!! "



Μέσα στο σωρό των ζητημάτων που ταλανίζουν την επικαιρότητα πέρασε εντελώς στα ψιλά ένα «κοινωνικό γεγονός».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την προσεχή Κυριακή 23 Ιουνίου βαφτίζει τον γιο του. Βεβαίως, όταν λέμε ότι βαφτίζει μην πάει ο νους σας στην πατροπαράδοτη τελετή βάφτισης σε ναό με κολυμπήθρα, καθώς δεν πρόκειται για θρησκευτική τελετή, αλλά τελετή ονοματοδότησης η οποία, σύμφωνα με τα «Νέα», θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Αίγινας. Το όνομα του παιδιού, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, Ορφέας Ερνέστο…
Πριν πούμε περισσότερα γύρω από αυτό, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ (κατά κόσμον Περιστέρα) δεν έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, αλλά έχουν επιλέξει να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Από εκεί και πέρα δικαίωμα του Τσίπρα είναι να δίνει στο παιδί του ό,τι όνομα θέλει. Να χρησιμοποιεί την Ελληνική Μυθολογία και την Παγκόσμια Ιστορία. Πρέπει, όμως, να καταλάβει ότι εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο έχει η Μυθολογία από τα ψέματα με τα οποία φλομώνει τον Ελληνικό Λαό, μπας και γίνει πρωθυπουργός…
Όπως επίσης, παρά την όποια ιδεολογική αντίθεση μπορεί να έχουμε εμείς με τον Αργεντίνο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, ότι είναι ιεροσυλία να χρησιμοποιεί το όνομά του. Εκείνος ήταν ένας επαναστάτης, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του σε μια λανθασμένη θεωρία, αλλά και το γεγονός ότι αρνήθηκε το «νταβατζηλίκι» της Σοβιετικής Ένωσης στην Κούβα. Γι αυτό, άλλωστε, παράτησε σύξυλο τον Κάστρο, αρνούμενος την υπουργοποίηση και συνέχισε τον χιμαιρικό του αγώνα στα βουνά της Βολιβίας.
Ο Τσίπρας είναι ένας νερόβραστος μεγαλοαστός, χαρακτηριστικό δείγμα σύγχρονου αριστερού. Η ταξική του καταγωγή δεν συνάδει με τα προβλήματα των εργαζομένων. Ο Τσε Γκεβάρα ήταν ένας πολέμαρχος. Ο Τσίπρας  ήταν ένας βυσματίας που πέρασε ζωή και κότα βλέποντας την «Αλίκη στο ναυτικό». Ο Τσε Γκεβάρα είχε αρνητική άποψη για τους μαύρους και υπερθεμάτιζε  για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους. Ο Τσίπρας πριν μερικά χρόνια γελοιοποιήθηκε στο πανελλήνιο συνοδευόμενος στο προεδρικό μέγαρο από μια έγχρωμη για να παραστήσει ούτε ο ίδιος ξέρει τι, ενώ υποστηρίζει με θέρμη τις απαιτήσεις των ομοφυλοφίλων. Ο Τσε Γκεβάρα, ακόμα και μέσα στη σύγχυση και τις αντιφάσεις των πεπραγμένων του, φώναζε «Πατρίδα ή Θάνατος».
Ο Τσίπρας και το συνονθύλευμα, του οποίου προς το παρόν ηγείται, έχει ξεκάθαρα ανθελληνικές θέσεις και προωθεί τα σχέδια των ΗΠΑ στην ευρύτερη περιοχή. Τι σχέση, επομένως, μπορεί να έχουν αυτά τα δύο πρόσωπα; Με ποιο σκεπτικό χρησιμοποιεί το μικρό όνομα του Τσε Γκεβάρα; Από εκεί και πέρα η εκκλησία σφυρίζει αδιάφορα για την πρόκληση του Τσίπρα να μην κάνει θρησκευτική τελετή. Ο αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είναι λαλίστατος για θέματα «ρατσισμού και ξενοφοβίας» τώρα δεν λέει τίποτα. Ορισμένοι ιερείς, οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβία την κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σιωπούν και αυτοί στα τερτίπια του Τσίπρα. Ευτυχώς, όμως, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, ξεχωρίζοντας την αλήθεια από το ψέμα διαπιστώνοντας καθημερινά ποιοι τονώνουν  το εθνικό και θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και ποιοι το υπονομεύουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

xryshaygh.com



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]