Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συμβαίνει τώρα: Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτύρονται έξω από το MEGA για τα τουρκοσήριαλ!!! Βίντεο!!


Ξεκίνησε η εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για την βάναυση προσβολή της μνήμης των Ηρώων του 1821 με την προβολή τουρκοσήριαλ ανήμερα... 


της Εθνικής μας επετείου. Χιλιάδες Έλληνες με σημαίες έχουν αποκλείσει τον σταθμό. Έχει στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση όπου ακούγονται εμβατήρια και τραγούδια για την Επανάσταση του 1821.



Η ανταπόκριση του κόσμου είναι θερμότατη προς τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, καθώς όλοι οι διερχόμενοι κορνάρουν, επικροτώντας την συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Εθνικιστικά συνθήματα δονούν την ατμόσφαιρα κατά της τουρκίας και των ξεπουλημένων ΜΜΕ: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και "Ελλάδα σε πουλάνε, τους τούρκους προσκυνάνε". Παρόντες είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, Ιωάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.



Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση από την Λεωφόρο Μεσογείων, αλλά χιλιάδες Έλληνες έχουν αποκλείσει τώρα το MEGA που προβάλει τουρκοσήριαλ. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος που τόνισε την βάναυση προσβολή της μνήμης των Ηρώων του 1821, που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι εμείς τώρα.


Στην συνέχεια μίλησε η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια που τόνισε με πάθος πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουν να αμαυρωθεί η μνήμη των μαρτύρων του Έθνους. Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος επισήμανε πως για την σημερινή κατάσταση δεν φταίνε μόνο τα κανάλια, αλλά και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες που δίνουν "γη και ύδωρ" στους επίδοξους κατακτητές.



xryshaygh.com

-->

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]