Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ετοιμάζουν κάτι οι σκατότουρκοι ναι ή όχι...;;; Τρίτη χώρα παγκοσμίως σε παραγωγή στόλων βιολογικού πολέμου η Τουρκία...!!!!


Η Τουρκία είναι η τρίτη χώρα παγκοσμίως σε παραγωγή προστατευτικών ενδυμασιών σε έκθεση χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών και πυρηνικών μολύνσεων, για τις ένοπλες δυνάμεις, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.


Το πρώτο μέρος των στολών αυτών παραδόθηκε σήμερα από επιχειρηματική ομάδα (ÇAN Ortak Girişim Grubu) που δραστηριοποιείται στην περιοχή Καρτεπέ, στο Κοτσάελι, παρουσία του υφυπουργού Άμυνας Kemal Yardımcı. Ο Τούρκος υπουργός τόνισε την ανάγκη για εγχώρια παραγωγή προϊόντων που προορίζονται για τον τουρκικό στρατό και αυτό ενθαρρύνεται από το πρόγραμμα ‘ιθαγενοποίησης’ των αμυντικών βιομηχανιών, οι οποίες συν τω χρόνω βελτιώνουν τα προϊόντα τους.

Ο Γιαρντιμσί στην ομιλία του είπε ότι η Τουρκία είναι η τρίτη χώρα παραγωγής τέτοιων προστατευτικών ενδυμασιών για τις ένοπλες δυνάμεις, με πρώτη τη Γερμανία και δεύτερη την Ιαπωνία.

Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος πολιτικός, μέχρι το 2017 η Τουρκία θα έχει παράγει 162 χιλιάδες προστατευτικές ενδυμασίες για τον τουρκικό στρατό.echedoros-a.gr

stoxos.gr

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]