Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

F 35: Το μελλοντικό αεροσκάφος των τούρκων!! Δείτε και το βίντεο...


Το F35 της Lockheed Martin στοιχίζει περίπου 100 εκατομμύρια και ειναι πέμπτης γενιάς.Και η επιτυχία του αποτελεί στοίχημα για τη Lockheed Martin. Τα πολλά προβλήματα όμως στο πρόγραμμα το έχουν μετατρέψει σε στοίχημα υψηλού ρίσκου.


Παρόλα αυτά παραμένει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα.


Το κράνος "επαυξημένης πραγματικότητας" (augmented reality) μια δημιουργία Ισραήλ/ΗΠΑ ειναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, και με hi-tech gadgets καθώς εμφανίζει όλα τα στοιχεία απο τον περίγυρο του πιλότου, ο οποίος εχει την δυνατότητα να βλέπει σε 360 μοιρες.


Με ικανότητες stealth, αισθητήρες και λέιζερ, το αεροσκάφος μπορει να εντοπίσει εχθρικά αεροσκάφη που θα ήταν αόρατα αλλιώς. Με μια απλή κίνηση -απο τον πιλότο- στην γυάλινη οθόνη του κλειδώνει τον εχθρό και δεν χρειάζεται καν να κοιτάει προς την ίδια κατεύθυνση καθώς το F35 μπορεί να ‘βλεπει’ και να ‘αισθάνεται’ την ύπαρξη του εχθρού απο τεράστιες αποστάσεις από όλες τις κατευθύνσεις. Η επιλόγη βλήματος ειναι εξίσου ευκολη στο αεροσκάφος. Με μια μικρή κίνηση επιλέγεις τον τύπο όπλου που θέλεις, πιέζεις την σκανδάλη και παρακολουθείς την ψηφιακή αντίστροφη μέτρηση. Αποστολή εξετελέσθη!

Τουλάχιστον στα σχέδια.



onalert


Σχόλιο ELNEWS: Το f-35 είναι ένα από τα πιο ακριβά μαχητικά που έχουν κατασκευαστεί ποτέ... Με δυνατότητες που ξεπερνούν κάθε φαντασία... Παραμένουν κάποια τεχνικά προβλήματα που όμως όπως μας έχουν συνηθίσει οι αμερικανοί στο τέλος τα λύνουν... Δυστυχώς για εμάς οι τούρκοι συμμετέχουν στην κατασκευή του μαχητικού και έχουν δηλώσει ότι σε βάθος χρόνου θα αγοράσουν δεκάδες τέτοια μαχητικά... Μπορεί να αργήσει λίγο αυτό όμως όταν θα τα εντάξουν στο στόλο των μαχητικών τους θα ανατραπεί και οριστικά σε βάρος μας η κατάσταση στο Αιγαίο... Λύσεις..;;; Η αγορά μαχητικών 4ης γενιάς από την Ελλάδα... Η αγορά ραντάρ που μπορούν να εντοπίζουν stealth μαχητικά... Η αγορά ακόμα πιο εξελιγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων...

Η επένδυση στην άμυνα της χώρας... Φέρνει και ανάπτυξη στην κοινωνία μας... Και κυρίως προστασία στο Έθνος μας...


-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]