Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νέο επικοινωνιακό τρικ: Η «βόλτα» Σαμαρά στην Αθήνα...!!


Βόλτα στο Κολωνάκι έκανε χθες το μεσημέρι ο κατοχικός πρωθυπουργός Αντωνάκης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον κομμουνιστή σύμβουλό του, Χρ. Λαζαρίδη, τον διευθυντή του... 


πολιτικού του γραφείου και καμιά 200αριά… μυστικούς αστυνομικούς που παρίσταναν τους περαστικούς σε μια περιοχή που είχαν αποκλείσει και κυκλοφορούσαν μόνον αυτοί και μάλιστα αντάλλασαν θερμές… χειραψίες και… ευχές με τον Αντωνάκη και την κουστωδία του, σε… εορταστικό κλίμα.

Το κακόγουστο επικοινωνιακό τρυκ, που θυμίζει κάποιο ανάλογο στο πρόσφατο παρελθόν (τον καφέ που ήπιαν στην αστυνομοκρατούμενη Ομόνοια ο Αντωνάκης με τον Δένδια, για να δείξουν ότι η πόλη έγινε… ασφαλής επί των ημερών τους), δε μπορεί να κρύψει την αλήθεια, που είναι πικρή για τους εξολοθρευτές του ελληνικού λαού. Μπορεί άραγε ο… κοσμαγάπητος Αντωνάκης και οι «προβεβλημένοι» υπουργοί του (εννοούμε όσους είναι γνωστοί στο κοινό) να κυκλοφορήσουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα σε «μη ελεγχόμενη» περιοχή; Πολύ αμφιβάλλω, κι εγώ κι ολόκληρος ο ελληνικός λαός!

Ν. Λεονταρίδης

ethnikismos.net

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]