Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το κράτος λειτουργεί: Ιδρύθηκε υπηρεσία κατά του... “ρατσισμού των Ελλήνων”!!!


Νέο τριψήφιο (χωρίς χρέωση…) νούμερο για να μπορούν οι διάφοροι αντιρατσιστές και λαθρομετανάστες να καταγγέλλουν τις δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις θεσπίζει ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Ν. Δένδιας.


Το γεγονός ότι το νούμερο κλήσεως είναι τριψήφιο αποτελεί από μόνο του έμπρακτο ρατσισμό κατά των Ελλήνων, οι οποίοι για να κλείσουν ραντεβού με κάποιον γιατρό του ΙΚΑ καλούν μέσω του πενταψήφιου (και άρα με χρέωση…) αριθμού κάποιας ιδιωτικής εταιρίας. Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των δήθεν ρατσιστικών επιθέσεων τελικώς αποδεικνύεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ λαθρομεταναστών, δείχνει ότι ο εν λόγω τριψήφιος αριθμός θα μπορούσε ανέτως να αποτελεί επίσημο αριθμό προβοκάτσιας. Άλλωστε όλες οι δήθεν ρατσιστικές επιθέσεις αρχικώς προσπαθούν με το «στανιό» να αποδοθούν στην Χρυσή Αυγή και όταν εν τέλει διαψεύδονται πανηγυρικά κανείς δεν δημοσιεύει (ως όφειλε…) την διάψευση.

Αλήθεια όμως και πέρα από τα παραπάνω προφανή… Με τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων θα ασχοληθεί ποτέ το κράτος; Ρητορική φυσικά η ερώτηση… Άλλωστε το ελληνικό κράτος συνεργάζεται ακόμα και με το αλβανικό κράτος που οραματίζεται «μεγάλες αλβανίες» και «τσαμουριές», για να επιτύχει την ανάσχεση της ανόδου της Χρυσής Αυγής.

xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]