Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Άλλη μια ήττα του ΥΠΕΞ: Ναι στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. λέει ο Φούλε!!


Είδαμε προ ημερών την απίστευτη είδηση όπου ο Αβραμόπουλος πήγε στην Αλβανία και αντί να συζητήσει για τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες ή τουλάχιστον για τα θέματα που υπάρχουν μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας, μεταξύ των οποίων υπάρχουν μέχρι και ζητήμα συνόρων, κατέληξε... 


να κλείνει συμφωνία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Όμως επειδή εμείς δεν παίρνουμε αυτά τα ζητήματα προσωπικά και μόνο να γελάμε με αυτές τις γραφικότητες μπορούμε, ας δούμε πως τα πάει «κατά τα άλλα» το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ένα από τα κεκτημένα των τελευταίων ετών ήταν ότι τα Σκόπια δεν μπορούσαν να προχωρήσουν στην ένταξη τους στην Ε.Ε. αν δεν επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας του εν λόγω μορφώματος. Αυτό το δεδομένο με την πρόσφατη δήλωση του Επιτρόπου της Ε.Ε για την διεύρυνση και την Ευρωπαϊκή Πολιτική, Στέφαν Φούλε, ο οποίος δήλωσε ότι τα Σκόπια θα πρέπει να αρχίσουν την διαδικασία ένταξης τους στην Ε.Ε. ασχέτως της επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας. Κοινώς μια ακόμα ήττα σε ένα ακόμα εθνικό ζήτημα, που καταδεικνύει την ανικανότητα ( ή την ικανότητα για προδοσία;) των κυβερνώντων για τα Εθνικά θέματα.

Η απάντηση του Ελληνικού ΥΠΕΞ σε όλα αυτά ήταν ότι ο Επίτροπος θα πρέπει να επαναξιολογήσει τα δεδομένα που έχει. Κοινώς τίποτα… Η κυβέρνηση έχει αποδείξει, πλέον, σε όλα τα ζητήματα ότι είναι ανεπαρκής, αν όχι επικίνδυνη, σε ότι αφορά τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και του Έθνους.

xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]