Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μεγάλη Αντικατοχική πορεία στο κέντρο της Αθήνας!!


Κάθε χρόνο 15 Νοεμβρίου τα τελευταία έτη, από πολύ λίγα άτομα θα ακούσει κανείς να θυμούνται την μέρα ανακήρυξης του ψευδοκράτους και με εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες να την καταδικάζουν.



Βλέπετε, δε βολεύει τα ανδρείκελα υποκείμενα που κυβερνούν το τόπο μας, να θυμάται ο λαός την μέρα που ο αρχιμόγγολος Ντεκτάς ίδρυσε το έκτρωμά του, αυτό τους επιβάλουν τα ξένα κέντρα αποφάσεων και αυτό πράττουν.


Ξεχνούν όμως κυβερνώντες και μη, πως στην Κύπρο κτυπάει ακόμα ελληνικός παλμός και πως υπάρχουν κάποιοι λίγοι που είναι όμως αρκετοί, που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να παραδώσει γη και ύδωρ στον εχθρό. Έτσι λοιπόν όπως κάθε χρόνο εμείς οι Έλληνες φοιτητές της Κύπρου, με την μόνη εθνικιστική παράταξη του Φ.Κ.Κ - ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, καταδικάσαμε την μέρα ανακύρηξης του Ψευδοκράτους με πορεία στο κέντρο των Αθηνών, όπως μάθαμε να κάνουμε πέραν μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων ζητώντας το αυτονόητο, την καταδίκη και την εκδίωξη του εκτρώματος του Ντενκτάς από το νησί μας. Δείξαμε για άλλη μια φορά πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν και γνωρίζουν να τιμούν τους Ήρωες του Έθνους στο δρόμο και όχι σε κλιματιζόμενες αίθουσες.


Εμάς δεν μας επιτρέπει η ιδεολογία μας ούτε το αίμα των νεκρών μας να ξεχάσουμε και αν κάποιοι, θυμήθηκαν φέτος πως αυτή τη μέρα πρέπει να αφήσουν τα κλειστά γήπεδα και να βγουν στο δρόμο για να διαδηλώσουν, να τους θυμίσουμε πως εμείς κάθε χρόνο είμαστε εκεί είτε υπάρχουν εκλογές είτε όχι.


Τέτοια μέρα κάθε χρόνο, ο νους μας και η σκέψη μας ταξιδεύει στον Πενταδάκτυλο εκεί που η μισητή ημισέληνος τον μολύνει. Θυμόμαστε τα χωριά μας, τις μάνες και τα παιδιά που σφαγιάστηκαν και τους άντρες που εκτέλεσαν και μόνο οργή και μίσος νιώθουμε για τους απέναντι ενώ οι δήθεν πολιτισμένοι και σώφρονες συμπατριώτες μας, τους θεωρούν αδερφούς τους. Άραγε πως γίνεται οι αδερφοί σου να γιορτάζουν με παρελάσεις και μεγαλειώδης εκδηλώσεις την μέρα που εισέβαλαν στο νησί σου;

Για εμάς κανένας τούρκος και τουρκο"κύπριος" δεν είναι αδερφός μας, γνωρίζουμε πως η Κύπρος είναι Ελλάδα και ναι για μας η μόνη λύση είναι η Απελευθέρωση.

Φ.Κ.Κ. Μέτωπο Φοιτητών Αθήνας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

xryshaygh

-->
greekfootball


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]